Imatge d'un calefactor encès

Els 5 millors calefactors per escalfar el lavabo en segons i no passar fred

Escalfen de forma senzilla i eficient l'estada del bany

Amb l'arribada del fred i les baixes temperatures cada cop més costa fer determinades tasques, com sortir del llit o donar-nos una dutxa. I és que, passar d'estar calentets a sentir-nos com si estiguéssim a l'Antàrtida pot ser realment molest.

No obstant això, no has d'acomiadar-te de les dutxes llargues i relaxants durant l'hivern. Així és, perquè hi ha uns petits aparells anomenats calefactors, i la veritat... Et poden salvar aquesta època de l'any!

Calefactors: Els millors models que hi ha actualment al mercat

Són econòmics, pràctics i molt fàcils de fer servir. Els pots posar a l'habitació o al bany, i en tan sols uns minuts faran de l'estada un lloc càlid i acollidor. Per això, si encara no en tens un, després de llegir aquest article desitjaràs tenir-lo.

Un bany minimalsita.
Els calefactors són una de les millors opcions per donar un clima càlid al nostre bany| DecoraBaño

Actualment hi ha diversos models al mercat, i evidentment, cadascun presenta unes característiques diferents. Tot i això, abans de mostrar-te les 5 millors opcions, convé repassar una sèrie de factors a tenir en compte.

Si vols aconseguir un, hauràs de tenir en compte aspectes com ara la potència, el funcionament i els controls. En el primer cas has de saber que hi ha diverses opcions, ja que alguns ofereixen 800 watts i altres poden arribar fins als 2.400.

Pel que fa al funcionament, la majoria solen funcionar per ventilació. Tanmateix, tampoc està de més que revisis les funcions de seguretat, especialment la protecció contra el sobreescalfament.

I finalment, no oblidis verificar els controls que té. La majoria tenen una sola roda per seleccionar la temperatura, i gairebé tots els models estan dissenyats per ser utilitzats durant períodes curts de temps. Ara sí, un cop aclarit això... Vegem els cinc millors models!

1. Orbegozo FH 5127

Es tracta d'un model molt econòmic i senzill de fer servir. Consumeix 2.000 watts i presenta un disseny horitzontal, cosa molt pràctica per estalviar espai. La marca Orbegozo és una de les més valorades a Amazon, i comprant-ho a través de la web podem estalviar-nos fins a un 8%. El seu preu és de 21,12 €.

Imatge del calefactor de la marca Obregozo
Es tracta d'un model molt econòmic i fàcil de fer servir | Getty Images

2. Taurus Alpatec New Gobi

De la mateixa manera que l'anterior model, aquest calefactor té un preu molt econòmic i presenta un disseny força discret. I per si no n'hi hagués prou, disposa de dos nivells de potència, i pot abastar habitacions de fins a 20 m². També disposa de funció de ventilador i termòstat. A més, el seu preu és de només 21,24 €.

Imatge del calefactor de la marca Taurus
Disposa de dos nivells de potència, i pot abastar habitacions de fins a 20 m² | Getty Images

3. Drcokars

Si hi ha alguna cosa a destacar d'aquest model és la durabilitat i la resistència. El calefactor Drcokars compta amb resistències ceràmiques, una cosa molt positiva i avantatjosa per aguantar millor les altes temperatures. Aquest model ofereix tres modes de potència, i la relació qualitat-preu és veritablement bona. Tanmateix, té un preu de 54,99 €, però val la pena.

Imatge del calefactor de la marca Drcokars
El calefactor Drcokars compta amb resistències ceràmiques, cosa molt positiva i avantatjosa per suportar millor les altes temperatures | Getty Images

4. Omisoon

A mesura que anem pujant posicions, també van pujant els preus. El model d'Omisoon és una altra de les millors alternatives per comprar, ja que ofereix funcions extres com a resistència ceràmica, un termòstat digital i un comandament a distància. La potència màxima és la mateixa que la dels models anteriors (2.000 watts). I si ho compres a Amazon, podràs obtenir un 22% de descompte. El seu preu és de 69,99 €.

Imatge del calefactor de la marca Omisoon
A mesura que anem pujant posicions, també van pujant els preus| Getty Images

5. Rowenta Comfort silence SO5115

I per últim ens trobem amb el calefactor de la marca Rowenta. És el model més car, encara que també el més ben valorat. És una opció molt potent, ja que ofereix fins a 2.400 watts i aconsegueix escalfar el bany en molt poc temps. També és una gran opció, ja que si ho compres a través d'Amazon, podràs estalviar-te fins a un 20%. El seu preu és de 51,90 €.

Imatge del calefactor de la marca Rowenta
És el model més car, tot i que també el millor valorat | Getty Images

Com pots veure hi ha diferents models i diferents característiques. Així mateix, podem extreure que com més potència tingui, més ràpid escalfarà el bany. Això és un aspecte clau que cal tenir en compte, però evidentment, tot dependrà d'allò que necessitis.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp