Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona amb una samarreta vermella celebra amb els punys enlaire davant d'una administració de Loteries i Apostes de l'Estat.

Si vols guanyar l'Euromillones, aquests són els 5 números que solen tocar més

Descobreix quins són els números més afortunats de l'Euromillones per millorar les teves possibilitats

Euromillones és un dels sorteigs més populars d'Europa. Aquest sorteig compta amb la participació de molts jugadors cada setmana, els quals tenen l'esperança de guanyar el premi cobejat.

La loteria és un joc d'atzar i les probabilitats de guanyar són molt baixes. No obstant això, hi ha certs números que han aparegut amb més freqüència als sorteigs.

Dues persones estan parades davant d'una botiga de loteries i apostes de l'estat, al costat d'una papereria anomenada
Hi ha certs números que han aparegut amb més freqüència als sorteigs | Europapress

Els números més afortunats de l'Euromillones

Al llarg dels anys, les dades dels sorteigs de l'Euromillones han revelat que alguns números tendeixen a sortir més sovint que altres. Segons diverses anàlisis estadístiques, els cinc números que més vegades han estat sortejats són: 50, 23, 44,19 i 37.

Aquests números han estat els més recurrents en els sorteigs, apareixent més vegades que la mitjana. Tot i que jugar aquests números no garanteix una victòria, alguns jugadors prefereixen apostar-hi amb l'esperança que la seva tendència continuï.

Al fons, butlletes de l'Euromilions, i al cercle, la parella guanyadora
Euromillones és un dels sorteigs més populars d'Europa | Getty Images, BBC

Quan utilitzar aquests números

L'elecció del moment per jugar aquests números pot ser crucial. Aquí hi ha algunes estratègies basades en els patrons dels sorteigs:

Alguns jugadors creuen que la clau és la consistència. És a dir, trien aquests números i juguen amb ells a cada sorteig. La teoria darrere això és que, eventualment, aquests números tornaran a sortir.

Altres jugadors prefereixen canviar els seus números amb les estacions de l'any, basant-se en patrons històrics de quan certs números han aparegut més sovint.

Alguns opten per jugar aquests números durant sorteigs especials, com els Superdraws de l'Euromillones. En aquests esdeveniments els premis són significativament més grans.

Imatge de fons d'una administració de Loteries i una altra imatge d'una butlleta de l'Euromilions amb dues emoticones, d'un sobre amb euros i una altra d'una exclamacions
Jugar a la loteria pot ser una experiència emocionant | Europa Press

Aquestes són les possibilitats que tens de guanyar

És crucial tenir en compte les probabilitats en jugar a la loteria. Les probabilitats de guanyar el premi més gran a l'Euromillones són aproximadament d'1 entre 139 milions.

Això, però, no t'hauria de desanimar. Moltes persones juguen per l'emoció i la possibilitat que la sort estigui al costat. A més, hi ha diversos nivells de premis menors que poden oferir recompenses significatives.

Jugar a la loteria pot ser una experiència emocionant, i conèixer els números que més sovint han aparegut a l'Euromillones pot afegir una capa extra d'estratègia al teu joc.

En canvi, sempre és important jugar de manera responsable i dins de les teves possibilitats. Ja sigui que triïs els números més afortunats o segueixis les teves pròpies estratègies, el més important és gaudir del joc i mantenir l'esperança viva.