Els cinc productes de Mercadona més difícils de trobar aquests dies

L'alta demanda fa que molts cops no estiguin als prestatges dels supermercats

Imatge d'arxiu d'un ròtul de la cadena de supermercats Mercadona
Alguns productes de Mercadona són difícils de trobar | Mercadona

La crisi sanitària del coronavirus ha canviat molt la nostra manera de comprar. Molts supermercats com Mercadona han vist com creixia la demanda d'alguns dels seus productes bàsics i com s'esgoten les existències ràpidament. Entre ells hi ha 5 productes venuts a tots els supermercats de la cadena valenciana que són gairebé impossibles d'aconseguir.

Gel desinfectant

Era previsible que amb la necessitat que hi ha ara mateix de mantenir les mans netes, el gel desinfectant de Mercadona fos un dels productes més demandats. Però és que la falta d'existències es va començar a notar abans que es declarés l'estat d'alarma. 

Aquest gel és un producte molt adequat per desinfectar les mans i ajudar així a reduir els contagis. Això sí, encara avui, és molt difícil trobar-lo als supermercats. 

Paper higiènic

Després de veure l'exemple a altres països, aquí també s'ha produït una febre per comprar paper higiènic. Concretament el més venut a Mercadona és el de la seva marca 'Bosque Verde'. De res ha servit la polèmica generada a les xarxes, on la gent ha criticat massivament a aquells que se l'enduien massivament. 

Llet Hacendado

El seu bon preu i la seva gran qualitat ha fet que la llet de la marca 'Hacendado' sigui també uns dels productes que més ràpidament s'esgota als supermercats Mercadona. I és que és un producte bàsic en la nostra dieta diària

Carn

Ha estat també una de les imatges més compartides aquests dies. Els prestatges de carn de molts Mercadona totalment buits. Les més venudes han estat el pollastre, el porc i el gall d'indi pel seu preu més econòmic. Tot i això, ara mateix és més fàcil aconseguir aquests aliments, ja que es reposen amb més freqüència. 

Aigua de la marca 'Aguadoy'

Un altre producte que ens és indispensable per la nostra vida diària és l'aigua. Així, a la cadena de supermercats de Juan Roig la més venuda aquests dies està sent la de la marca 'Aguadoy'.


Comentaris
Mª Elisa
Tambe el llevat de forner,fa un mes que no es troba. Aqui,i a cap supermercat.

envia el comentari