La faldilla 'top' que Telecinco ha copiat a la reina Letícia

Una de les faldilles preferides de la reina i que en més ocasions ha lluït, apareix en l'últim capítol de la sèrie protagonitzada per José Coronado 'Vivir sin permiso'

La reina Letícia a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)
La roba de la reina Letícia arrasa en un capítol d'una sèrie de Mediaset | GTRES

La reina Letícia ha demostrat amb escreix que és tota una 'influencer' en qüestió de moda i últimes tendències, i que les sap combinar amb estil mostrant 'looks' trencadors que enamoren en totes les seves aparicions públiques. Una de les tendències que més ha atrapat la reina Letícia ha estat l’estampat ‘animal print’, que ha vestit en diverses ocasions tant en bruses, com en faldilles o fins i tot en accessoris.

 

Amb l’estat d’alarma i a causa del risc de contagi per coronavirus, la reina, de la mateixa manera que la resta de la població, s’ha hagut de confinar i cancel·lar tots els actes i esdeveniments que tenia previstos per aquestes dates, per la qual cosa no ens podrà enlluernar amb els seus nous estilismes.

El seu 'look' apareix a la sèrie de Telecinco 'Vivir sin permiso'

Letícia assiteix al Foro Global de Madrid
La reina Letícia i la seva faldilla de Zara que copien a la televisió | GTRES

Tot i això, gràcies a la televisió hem caçat un ‘look’ que la mateixa reina Letícia ha lluït en nombroses ocasions, i que ara hem pogut veure de nou en un capítol de la sèrie deTelecinco ‘Vivir sin permiso’, protagonitzada per José Coronado i Álex González. Concretament, ha estat l’actriu Giulia Charm, que representa a Nina, l’encarregada de lluir la faldilla d’estampat de pell de serp en blanc i negre de Zara que va enamorar la reina Letícia, qui la va estrenar el gener de 2019 i a la qual ha tret molt partit, ja que l’hem vist en diversos esdeveniments amb ella, l'últim dels quals va ser el darrer desembre en el Foro Global de Madrid.

 

L'actriu Giulia Charm en una escena de la sèrie 'Vivir sin permiso'
La faldilla de la reina Letícia que ha inspirat als estilistes de Telecinco | TELECINCO

Aquesta faldilla, que va esdevenir tot un èxit de vendes i que aleshores es venia rebaixada a Zara per només 12,99 euros, es caracteritza per ser de tall ‘midi’, per incorporar un cinturó negre que afavoreix la silueta, i pels seus bonics botons frontals. A més a més, l’actriu de la sèrie la combina de la mateixa manera que la reina, amb un jersei negre; està clar que la reina ha esdevingut tot un exemple pels seus estilismes i fins i tot les sèries de ficció televisives s'inspiren en ella.


Comentaris

envia el comentari