Foto d'arxiu de l'exterior d'un supermercat Bonpreu

Un client de Bonpreu, indignat amb la pujada de preu d'un producte estrella: «Estafa!»

Un client de Bonpreu esclata contra el supermercat per la notable pujada de preus

Bonpreu torna a ser notícia. Un dels seus clients s'ha mostrat indignat pel que ha passat amb un producte estrella. Es tracta ni més ni menys que de l'oli d'oliva.

Últimament és el producte que està patint més pujades de preu, amb una gran diferència. I els clients no dubten a posar el crit al cel. Són molts els qui troben que l'oli s'ha encarit massa.

De fet, el preu del producte s'ha disparat fins a un 40% respecte a l'any passat. Unes dades que s'expliquen per l'alta demanda i la manca d'existències per la sequera i les temperatures altes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Un client de Bonpreu esclata: «Això es diu estafar!»

Un client de Bonpreu ha carregat contra el supermercat català a les xarxes socials. Ha estat després de veure el preu d'un dels productes estrella. L'oli d'oliva.

I és que, després de constatar que el preu havia pujat notablement i que es tractava d'una collita de l'any passat, el client no ha dubtat a demanar explicacions a Bonpreu.

«Un oli de l'any passat, ja pagat, que fa unes setmanes estava a 36... Això es diu estafar!», ha reclamat a Bonpreu a través de Twitter. «Com ho justifiqueu, @bonpreuesclat?».

Image exterior d'un supermercat Bonpreu
Bonpreu respon a les crítiques per la pujada del preu de l'oli d'oliva. | Europa Press

La resposta de Bonpreu no s'ha fet esperar. «T'informem que es tracta d'un increment generalitzat, ja que el preu de compra d'origen s'ha incrementat per previsió d'una falta d'oli fins a arribar a la nova campanya, per la qual cosa ha afectat directament el preu final del producte».

L'oli d'oliva, a preu d'or

Bonpreu no és l'únic supermercat que ven l'oli d'oliva amb una pujada notable de preu. Des de l'any passat, el preu d'aquest producte estrella s'ha incrementat fins a un 40%.

I un 14% des del darrer mes. Un fet que especialment és més notable amb les varietats de verge i verge extra.

Tot i això, Bonpreu ha recordat que la pujada es deu per l'alta demanda que presenta. De fet, l'oli d'oliva és considerat un producte bàsic a la dieta mediterrània.

I això s'ha sumat a la manca d'existències per la sequera i per les altes temperatures d'aquest estiu. Uns motius que han acabat provocant el greu increment del preu.