Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'exterior d'un supermercat de Lidl.

Un client critica obertament Lidl després de visitar 15 botigues: «Quina vergonya»

L'usuari de Twitter va mostrar la seva indignació i enuig, el missatge del qual no va passar desapercebut

Fa poc, Lidl va anunciar a través de les xarxes socials el llançament d'una cadira de càmping per a nens a un preu molt atractiu, cosa que va incitar molts usuaris a sortir a la seva recerca. Però, en alguns casos, la cerca va ser infructuosa.

 

Cada cert temps, aquesta popular cadena de supermercats europea llança al mercat diferents productes a la venda durant un temps limitat a un preu veritablement molt atractiu. Però, de tant en tant passa alguns problemes d'estoc, ja sigui perquè no està disponible a tots els establiments o perquè s'esgoten molt aviat.

 

Això és el que ha passat recentment amb una cadira de càmping que va treure a la venda i va anunciar a xarxes socials. Gràcies al seu preu atractiu, va generar un gran interès entre els consumidors. Però, com moltes vegades anteriors, hi ha hagut problemes d'estoc que han frustrat alguns clients.

 

La cadira de càmping infantil a un preu molt atractiu

L'anunci al catàleg de Lidl era força clar, igual que a les seves xarxes socials: una meravellosa cadira de càmping per a nens de Lidl disponible per només 9,99 euros.

Aquest preu i les seves característiques la van convertir en una opció pràctica i econòmica per a les famílies que volen gaudir de l'aire lliure i va motivar que fos molt ben rebuda pels consumidors, esgotant-se ràpidament.

 

Tot i això, aviat es va fer evident que la versió per a adults també s'havia tornat molt popular entre els clients de la cadena, i el seu preu també resultava molt interessant. Amb tot això, molts usuaris van començar a buscar les dues cadires a les botigues, però alguns van descobrir que tenien dificultats per trobar-la en estoc.

 

La cerca frustrant d'un usuari a Twitter

Xantitxo, un actiu usuari de Twitter, va decidir buscar la cadira de càmping de Lidl. Tot i visitar 15 botigues diferents a Madrid i Móstoles, no la va poder trobar en estoc. Desafortunadament, Lidl no va respondre al seu tuit, cosa que va augmentar la seva indignació i frustració:

 

 

Tot i que la cerca d'aquest usuari no va tenir èxit, això no significa que les cadires de càmping de Lidl no estiguin disponibles a altres regions o mitjançant la seva compra en línia. No obstant això, és totalment comprensible l'enuig de l'usuari, especialment després de recórrer quilòmetres a la seva cerca.

Si també busques la cadira de càmping de Lidl per a adults i nens, l'aconsellable és verificar-ne la disponibilitat en línia o en botigues properes. Si no estan disponibles, també és una bona opció considerar la possibilitat de fer una comanda en línia o consultar altres botigues que puguin tenir la cadira en estoc.

 

Imatge d'una persona consultant les xarxes socials a través de l'ordinador i del mòbil
Informar-se per les xarxes socials pot ser molt útil a l'hora de determinar, per exemple, si un producte està o no en 'stock' en certes botigues | GETTY IMAGES

 

La importància de les xarxes socials

Tot i que l'experiència d'aquest usuari no va ser gens exitosa, demostra el valor de les xarxes socials. I és que probablement altres usuaris no van visitar els mateixos establiments en descobrir que aquesta cadira en concret no estava disponible o a la venda.

 

És important tenir en compte que la popularitat dels productes de Lidl a preus atractius és una de les raons per les quals molts consumidors decideixen anar a les seves botigues. Per exemple, especialment durant les festes nadalenques, és habitual que es formin cues davant del llançament d'algunes joguines o productes a bon preu.

 

De fet, l'estratègia de Lidl de llançar productes exclusius a preus baixos és coneguda per la majoria dels seus clients i és una de les raons per les quals molts consumidors continuen anant a les seves botigues, repartides per tota Espanya.

Si bé pot ser frustrant no poder trobar unproducteque es vol, és important tenir en compte que aquesta estratègia és temporal i que els productes exclusius a preus econòmics no estaran disponibles per sempre.

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup]

En el cas de la cadira de càmping, pot ser que s'esgoti ràpidament, però això no significa que la companyia no ofereixi altres productes similars en el futur o que, per exemple, estigui disponible a altres botigues.

[WhatsAppGroup]28[/WhatsAppGroup]