Imatge exterior Bonpreu Sant Boi

Un client posa Bonpreu en un compromís: «Com porteu això d'estafar la clientela?»

Aquest fet deixa en evidència a la cadena catalana

Els supermercats de Bonpreu i Esclat es troben novament al punt de mira. Els clients últimament s'han sentit bastant decebuts amb la cadena catalana pel que fa a la qualitat i preu dels seus productes.

Després de les seves compres, s'han trobat amb alguns productes en mal estat i fins i tot inconsumibles. A més, ara la clientela posa en dubte que el supermercat realment ofereixi béns frescos després que un usuari publiqués la seva experiència amb els panets «frescos» del forn de pa.

Un error d'etiquetatge: «Va bé?»

Aquesta vegada les queixes han tornat a les xarxes socials per una qüestió diferent. Una clienta del Bonpreu, va comprar un pit filetejat de pollastre de 612 grams, segons indicava el seu paquet.

No obstant això, per curiositat, la dona va decidir extreure el contingut de l'envàs i pesar-lo. La usuària es va trobar amb una sorpresa desagradable perquè el contingut pesava tan sols  567 grams.

Indignació a les xarxes per haver pagat més del compte

La clienta ha publicat a les seves xarxes socials el seu descobriment. Resulta que ha pagat més per un producte que pesa menys del que s'indica.

La dona se suposa que havia pagat 4,89 € per 612 grams  de pit de pollastre filetejat; no obstant això, ha pagat aquest preu per 567 grams. Una diferència de 45 grams que sembla mínima, però que a l'hora de valorar el preu té un gran pes, mai més ben dit.

Aquest fet ha indignat a la usuària, @soniaroigf, que s'ha queixat a través del seu perfil de Twitter. «Com porteu això d'estafar a la clientela? Els beneficis que en traieu, van bé», ha publicat amb ironia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Un truc que altres establiments també podrien emprar

Aquesta microestafa del supermercat Bonpreu i Esclat ha posat a la cadena en compromís. No sol com a entitat, sinó com a comunitat que sempre ha lluït amb honor estar al servei dels seus clients amb una total transparència.

Un usuari, després de veure la piulada, ha comentat que segurament aquesta estafa és recurrent en tots els llocs. Però fins a quin punt el consumidor pot confiar en una cadena d'alimentació?