Imatge de l'exterior d'un supermercat Bon preu de les Terres de l'Ebre

El canvi que indigna els clients de Bonpreu i Esclat: «Seguiu, seguiu...»

Els clients no estan gens contents amb el que està succeint

Bonpreu és segurament un dels supermercats catalans més importants. En el seu catàleg té una gran varietat de productes de proximitat i de gran qualitat que li ha proporcionat molt de prestigi. 

A més, té un gran compromís amb els consumidors i això ha afavorit que sigui un supermercat de preferència en el consum dels catalans i catalanes.

Una de les seves últimes iniciatives, 'Hores tranquil·les', ha rebut el suport de la Federació Catalana d'Autisme. En aquesta, es compromet a què cada dia, de 15 a 17 hores, els establiments de Bonpreu i Esclat redueixin la intensitat lumínica i acústica amb l'objectiu d'afavorir la compra a persones amb autisme i hipersensibilitat sensorial.

Supermecat Bonpreu.
Imatge d'un supermercat de Bonpreu. | Bonpreu

Els productes són cada cop menys assequibles

Malgrat els avantatges que es tenen en comprar a Bonpreu, hi ha hagut un encariment general dels productes que ha produït una gran decepció entre els clients.

Un usuari a Twitter no ha tardat a fer la seva queixa a través d'una piulada. Amb un to irònic, declara que els preus del supermercat català estan pujant de forma subtil.

En tan sols un dia, la variació del preu del fuet és de  +0,34 €, una diferència que va en augment a mesura que passen les setmanes. Però no és un cas aïllat, si anem a la pàgina web de Bonpreu i Esclat i consultem els preus, podem veure com gran part dels productes que abans podíem adquirir a un preu bastant assequible, ara cada cop ho són menys.

Un exemple que es va viralitzar seria l'encariment de les galetes Filipinos. Abans es venien a un preu d'1,20 €  i avui dia els pots adquirir per 1,40 € en els supermercats Bonpreu i en qualsevol altre establiment.

Tot el que puja, baixa... Però quant?

Hem de tenir en compte que ens trobem en un context d'hiperinflació i els preus dels productes pugen constantment en tots els supermercats.

Els clients també han notat aquests canvis en altres supermercats com Lidl, Mercadonai  Carrefour, un fet que ha provocat un canvi en el consum dels usuaris.

Cada cop resulta més difícil omplir les cistelles de la compra, tot i que alguns establiments estan fent ofertes per a arreglar aquesta problemàtica. Sol veiem com apugen els preus, però quan baixaran? Sembla que de moment la cosa no canvia, així que tocarà rascar-nos les butxaques durant una temporada més.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!