Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un BonPreu.

La queixa d'un client de Bonpreu pel que va veure dissabte que divideix Catalunya

La queixa ha generat polèmica entre els clients

Bonpreu és, segurament, el supermercat català amb més reprecussió. És la prioritat de molts catalans a l'hora d'anar a fer la compra perquè els ofereix quelcom distintiu: proximitat i qualitat. Però sembla que amb això no n'hi ha prou. I és que són molts els clients que qüestionen sovint les decisions que pren la cadena. Molt més del que els agradaria. 

Normalment, els clients més habituals se centren a qüestionar la procedència dels seus productes, l'augment de preus, i les diferents promocions. Ara, un usuari, de nou, ha tornat a fer esclatar a la xarxa amb una crítica —si més no— curiosa. 

Bonpreu, sempre en el punt de mira

L'última queixa ha anat relacionada amb les persones grans i ha generat molta polèmica. Un client de la cadena de supermercats ha publicat al seu perfil de Twitter un missatge demanant que les persones majors de 67 anys tinguin vetada l'entrada al supermercat els dissabtes. 

Concretament, l'usuari ha publicat el següent: «Seria molt demanar que les persones de més de 67 anys, que tenen tota la setmana per anar a comprar, fossin vetades els dissabtes i no es deixés entrar a ningú que superés aquesta edat?»

El tweet ha encès la xarxa, ha rebut més d'un miler de respostes per part d'altres usuaris que han mostrat el seu descontentament amb el missatge i, fins i tot, l'han respost fent broma:

«Respira a fons Jordi, medita, compta fins a 3, posa't la cançó del Lildami i si et continua molestant fes la compra on-line. Amb aquesta actitud mai trobaràs l'amor al supermercat», ha publicat un usuari. Altres han aprofitat per qüestionar l'edat del creador: «Per la teva foto calculo que vas pels 55 anys. Amic, no et queda res», ha publicat una altra usuària. 

El creador ha justificat el missatge davant les crítiques obtingudes i ha expressat que la seva insatisfacció és deguda al fet que «les persones grans saturen els comerços l'únic dia que els no jubilats poden anar a comprar». A més, ha afegit que: «Quan arribem no hem de ser com ells i no hem de comprar els dissabtes tenint la resta de dies».