Carrefour

El revolucionari aire condicionat de 19 € que ven Carrefour i que no cal instal·lar

Podràs col·locar-lo on vulguis i, a més, amb prou feines gasta llum

Quan les temperatures comencen a pujar, un aire condicionat és la millor companyia que podem tindre. Sí que és veritat que abans no era necessari a tot el país, però amb l'augment de les temperatures s'ha tornat imprescindible per a moltes persones, independentment d'on visquin.

Moltes persones es poden fer enrere al comprar un aparell d'aquest tipus quan veuen el seu preu. Per això mateix, cal estar alerta de les ofertes que puguin oferir les diferents botigues. Només així podrem aconseguir-ne un al millor preu possible. Avui, per exemple, n'explicarem un de molt interessant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Es tracta d'un aire condicionat que pots comprar a Carrefour. La cadena ha decidit aplicar una rebaixa important en el preu perquè sigui assequible per a tothom, però això no implica que no sigui de qualitat. Tot al contrari, és una gran oportunitat.

Només està disponible per comprar a la web

Són moltes les coses positives que es podrien dir d'aquest aire condicionat, però començarem per una característica que ens importa i molt: el preu. De fet, abans d'estar rebaixat costava 49,95 euros. Però ara Carrefour ha volgut llençar la casa per la finestra. Per això, te'l pots emportar a casa per tan sols 19,80 euros.

Fotomuntatge amb el logo de Carrefour i l'Aire condicionat Portàtil Silenciós
Podràs aconseguir l'aire condicionat al web de Carrefour per tan sols 19,80 € | Catalunya Diari

Si vas a qualsevol de les botigues físiques de la cadena no el podràs trobar a cap secció. Ara mateix, si vols beneficiar-te d'aquesta oferta, hauràs de comprar-lo a través de la pàgina web. Però això no suposarà un problema, ja que té les despeses d'enviament gratuïtes.

Una altra cosa que en destaca és la seva mida. És més aviat petit, pel que no ocupa gaire espai i es pot col·locar en qualsevol lloc. Això no implica que tingui menys potència que un altre de més gran. Tot i ser de dimensions reduïdes, pot perfectament refrescar l'estança on ens trobem.

Això és així perquè es refreda de manera ràpida. Per això, no hem d'esperar una estona després d'encendre'l per poder aconseguir que comenci a produir aire fred. De manera immediata farà que el lloc on el col·loquem comenci a estar molt més fresc, encara que hi faci calor.

És silenciós i serveix com a purificador d'aire

Per poder fer funcionar aquest aire condicionat necessitaràs un ordinador o un endoll on connectar la seva connexió USB. Hauràs d'escollir el lloc on la seva ubicació et sigui molt més útil dins l'habitació. Tot i això, també tindràs la possibilitat de posar-lo on vulguis si utilitzes una bateria externa.

Entrada d'una botiga de Carrefour
A la pàgina web de Carrefour podràs trobar ofertes que no estan disponibles a les botigues físiques | Europa Press

Aquest dispositiu es podria dir que és 5 en 1 per totes les funcions que compleix. A més, funciona amb aigua i consumeix molt poca energia. La primera funció, és clar, és refrigerar l'estança. També pot servir com una petita llum d'ambient, ja que il·lumina. D'altra banda, podrà humidificar l'ambient.

Les altres dues funcions mereixen una menció a part. D'una banda, serveix com a purificador per netejar l'aire de pol·len, pols i altres al·lèrgens. El darrer ús que li pots donar és per aromatitzar casa teva. En funcionar amb aigua, si hi tires fragància soluble, alhora que refresques l'ambient podràs perfumar-lo.

Pots regular la potència amb què vols que actuï. Per això, compta amb tres velocitats diferents. A més, podràs regular cap on vols que vagi el flux d'aire. I és que té unes reixetes frontals que es poden moure per col·locar-les com més ens agradi.

Quant al temps que pot estar operatiu, un cop omplis el dipòsit podrà funcionar durant 8 hores seguides. Té una capacitat de 500 ml que hauràs d'emplenar un cop es buidi. També compta amb un filtre reutilitzable que s'ha d'anar netejant.