Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una persona mirant un tiquet de la compra

Una clienta avisa del canvi de preu d'un popular producte: «Quasi m'agafa un infart»

Els usuaris han començat a criticar aquesta decisió a les seves xarxes

Des de fa un temps, fer la compra és tot un repte. Sense importar com sigui la teva economia familiar, la veritat és que qualsevol llar ha pogut notar l'encariment dels productes. Si abans ja era difícil per a molts omplir una cistella amb productes variats, actualment és tota una odissea.

Encara que certs productes puguin ser més o menys imprescindibles, d'altres són extremadament necessaris. És el cas dels potets, per exemple, indispensables per a moltes famílies. No obstant això, aquestes no podran continuar comprant-los al mateix preu que sempre, almenys, no a Mercadona.

Mercadona encareix el preu dels potets i rep una allau de crítiques

Sembla que certs supermercats han decidit continuar augmentant el preu dels productes. Malgrat la restricció de l'IVA per part del govern espanyol, no tots els supermercats ho han aplicat de la mateixa manera o no tots els consumidors noten grans canvis sobre això.

Tal com hem dit, fer la compra cada cop és menys econòmic. Tanmateix, l'última «víctima» de l'augment dels preus han estat els potets de Mercadona. Un producte que no només necessiten les famílies amb bebès, sinó també aquelles persones que només es poden alimentar amb aliments d'aquesta textura.

Com era d'esperar, les xarxes no han trigat gaire a fer-se ressò dels fets. Diversos clients han demostrat el rebuig a aquest augment mitjançant tuits o publicacions de Facebook, encara que realment s'estan viralitzant sobretot els vídeos a TikTok.

Sense anar més lluny, en un es mostrava el rebuig de les clientes en comprovar, sorprenentment, que els potets havien duplicat el seu preu respecte a pocs dies abans. Una de les usuàries destaca que mentre abans era possible aconseguir-lo per 0,90 €, ara estan disponibles per 2,00 €.

Ha titllat de «lladres» la cadena valenciana

En un dels vídeos amb més visualitzacions, la protagonista anomenava «lladres» els de Mercadona només començar la gravació. Segons ella mateixa aclaria, la cadena hauria apujat preus malgrat l'entrada en vigor de la congelació de l'IVA.

Potet de Mercadona Hero Baby
La clienta de Mercadona confirma que el preu d'aquest producte s'havia duplicat. | Catalunya Diari

Així mateix, una altra de les usuàries que apareixia al vídeo qüestionava els usuaris si consideraven que el nou preu dels potets els semblava normal. Afirmava que anava a Mercadona per comprar aquests productes per al seu fill, però s'ha vist sorpresa pel preu actual. «Gairebé m'agafa un infart», afegia la usuària, alhora que confirmava que es negava a comprar els potets a aquest preu, tenint en compte que abans valien considerablement menys.

Els comentaris del vídeo: un cúmul de crítiques a Mercadona

Per si no n'hi hagués prou, al descontentament de les consumidores s'han afegit altres usuaris exposant la seva opinió sobre l'encariment dels productes a la cadena valenciana.

A la secció de comentaris, es poden trobar alguns com aquests: «No aneu a Mercadona. Ja fa un any i mig que no hi vaig a comprar cap producte. Vaig al Dia, el més barat…, perquè està tot pels núvols» o «fa molt deia a la meva gent que Mercadona només sap robar».

Així mateix, la línia dels altres comentaris també girava al voltant de culpar els clients que continuaven comprant a Mercadona. Segons alguns usuaris, els clients estaven fomentant l'augment dels preus en continuar comprant en aquests establiments. De forma irònica, afegia un usuari «però continuen comprant a Mercadona». A aquests, també se'ls han sumat els que remaven a favor de Mercadona. Aclarien que la pujada de preus no ha estat únicament a la cadena valenciana, sinó a la majoria de supermercats.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp