Persona sorpresa al supermercat

Els clients al·lucinen pel que han trobat en dos famosos supermercats catalans

Bonpreu i Ametller Origen, al punt de mira dels clients

Sorpresa als supermercats catalans. No han estat pocs els clients que han quedat impactats després del que han vist a dos coneguts supermercats a Catalunya.

Es tracta de Bonpreu i Ametller Origen. I és que els clients dels dos establiments han estat sorpresos per l'arribada de productes nadalencs.

En concret, els dos supermercats ja estan venent polvorons, 'panetones' i fins i tot els famosos calendaris d'Advent. Cosa que ha fet esclatar alguns dels clients habituals.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Els clients esclaten: «Anem accelerats»

Els clients de dos supermercats catalans han esclatat a les xarxes socials. Ha estat després de veure que els productes de Nadal ja s'estan venent als dos establiments quan encara queden més de dos mesos.

En concret, un usuari de les xarxes s'ha referit al supermercat Ametller Origen. «Aquesta tarda he anat a Ametller Origen i m'he trobat amb un aparador amb els ingredients per fer panellets i al costat un altre ple de 'panetones' i calendaris d'Advent. Una mica accelerats sí que anem, oi?», assegurava l'usuari a Twitter.

A allò que un altre li contestava afirmant que en un altre famós supermercat de Catalunya, Bonpreu, passa el mateix. «Em sembla que a Bonpreu hi ha torrons i el que és segur és que ja hi ha polvorons. Han de sobrar de l'any passat perquè estaven en exposició preferent».

Imatge de l'edifici d'un supermercat de Bonpreu
Un usuari es queixa que a Bonpreu ja venen productes de Nadal. | Europa Press

Bonpreu, entre els supermercats més barats

Bonpreu i Esclat va rebre fa uns dies una bona notícia. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) el va nomenar com un dels supermercats més barats de Catalunya.

L'OCU va elaborar fa uns dies un llistat amb els supermercats més barats i més cars d'Espanya. Tot i que no va deixar de tenir en compte la gran pujada de preu al sector de l'alimentació. El 2022, es va registrar la pujada més gran en trenta-cinc anys. Aquest any ha augmentat fins a un 15% més per les taxes d'inflació.

Tot i això, i segons l'OCU, Bonpreu es classifica a la llista com un dels supermercats més barats de tot Catalunya. També es troba a aquesta llista BonÀrea. A l'altra banda, els supermercats catalans més cars serien Caprabo i Condis.

Els clients de la cadena, que compta amb 195 establiments a tot el territori català, compten, sens dubte, amb un gran avantatge.