Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb conjunt de coberts i cercle vermell amb pasta de dents

Si els teus coberts estan molt gastats, un producte casolà els torna la brillantor

Descobreix com netejar la teva coberteria sense fer ús de productes químics agressius, alhora que estalvies

De vegades, l'acumulació de brutícia als nostres coberts i la pèrdua de brillantor poden ser inevitables. Ara bé, quan això passi, no t'afanyis a comprar-ne uns de nous, ja que hi ha solucions casolanes que fan que la neteja sigui més fàcil i accessible.

I tot alhora que estalvies diners! Una de les estrelles d'aquests trucs és la pasta de dents. Aquesta va més enllà de ser simplement un producte per a la cura bucal.

Si la teva coberteria està ratllada o tacada d'òxid, només cal aplicar una mica de pasta de dents en un drap i fregar-la. Un cop l'hagis esbandit, et sorprendràs en veure com torna la seva brillantor original.

Evita l'ús de productes químics

L'avantatge d'aquest enfocament és evitar l'ús de productes químics agressius que podrien corroir i fer malbé encara més la superfície de la coberteria. A més, la seva absència podria contribuir a la durabilitat a llarg termini dels coberts i, a més, alguns productes podrien deixar residus tòxics, cosa que podria representar un risc per a la salut.

Amb aquesta alternativa surts guanyant

Els remeis casolans, en aquest cas, són una alternativa més suau i efectiva per revitalitzar els teus utensilis de cuina. Per millorar encara més aquest mètode, els experts recomanen afegir una mica de bicarbonat de sodi i unes gotes de llimona.

Aquesta combinació potencia les propietats netejadores de la pasta de dents, oferint un resultat encara més impressionant. Així que la pròxima vegada que t'enfrontis a la coberteria deslluïda, recorda que la solució podria estar al teu propi bany.

Amb una mica de pasta de dents, bicarbonat de sodi i llimona, podràs tornar la brillantor original als teus coberts de cuina de manera ràpida i senzilla. Què esperes per provar-ho?