Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Druni i cercle groc amb pot d'aigua micel·lar Skin Active de Garnier

El gel micel·lar de Druni que desmaquilla a l'instant: rostre net i brillant

Cuida la teva cara millor que mai amb el producte desmaquillant de la marca Garnier. Presumeix de pell facial neta!

Una cosa que ens costa fer a moltes dones abans d'anar-nos-en a dormir és desmaquillar-nos. Aquest truc de bellesa l'hem heretat de les nostres mares, sense cap dubte. Una tasca que és superimportant, ja que en cas contrari suposaria un problema a llarg termini.

Hem de saber que, si no ens desmaquillem, deixem capes de productes a la cara. D'aquesta manera, només aconseguirem que la nostra pell es vegi molt més deshidratada, flàccida i fins i tot grisenca. La neteja facial és un dels primers passos que hem de tenir sempre en compte per aconseguir el millor dels rostres.

Per això, hi ha diferents desmaquillants que funcionen molt bé. Articles accessibles que trobarem en cadenes de cosmètica, com és el cas de Druni o Primor. T'ensenyo el gel micel·lar desmaquillant que millor em funciona a mi.

Gel micel·lar Skin Active de Garnier

El millor producte per desmaquillar-me és sens dubte Skin Active gel micel·lar. Un article que pertany a la marca Garnier i que sempre em deixa la cara neta i, alhora, hidratada. El gel micel·lar Skin Active de Garnier és essencial a la teva rutina de cura de la pell.

Muntatge amb botiga de Druni de fons i pot de gel micel·lar Skin Active de Garnier
Per menys de 4 € podràs deixar el teu rostre supernet | Druni

El producte és apte per a tot tipus de pells i, a més, funciona com tot en u. Garnier ha posat a l'abast de totes les dones aquesta elecció perfecta per desmaquillar, netejar i tonificar la cara amb una sola passada. La seva tecnologia és força eficaç pel que fa a l'eliminació de qualsevol rastre de producte.

El gel micel·lar Skin Active conté diverses micel·les que lluiten contra la brutícia i les toxines de l'ambient. Amb aquest producte la pell estarà completament lliure d'impureses. Utilitza'l cada dia i millora l'absorció dels teus productes cosmètics.

A la venda a Druni i Primor

No esperis més i afegeix el gel micel·lar Skin Active de Garnier a la teva rutina skincare. Disponible en cadenes de cosmètica com és el cas de Druni i també de Primor. A més, trobaràs el producte tant al web de totes dues com a qualsevol de les seves botigues físiques.

El preu del gel micel·lar Skin Active depèn del contingut del flascó de producte. Hi ha diferents mides, que varien entre 100 ml, amb un cost d'1,80 €; i 200 ml, que val 3,59 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.