Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb persona subjectant tupper de plàstic brut i cercle vermell amb Bithia Domínguez

El truc efectiu de Bithia Domínguez per netejar una carmanyola de plàstic molt bruta

En qüestió de minuts pots treure el greix i tots els residus adherits a les parets del recipient

Les carmanyoles de plàstic són meravelloses per guardar les restes del sopar d'ahir, o perquè l'àvia t'estalviï fer-te algun menjar. Tot i això, quan emmagatzemem aliments amb alt contingut de greix, aquests solen quedar impregnats amb residus difícils d'eliminar.

Bithia Domínguez, @missmalabares a Instagram, una experta en solucions domèstiques, comparteix un truc senzill però efectiu per deixar-les impecables. Perquè les rentades convencionals de vegades no són suficients.

Segueix els passos de Bithia Domínguez

Birthia, coneguda per les seves enginyoses solucions per a la llar, comparteix un mètode fàcil i ràpid per netejar les carmanyoles de plàstic. Aquest mètode no només és eficaç, sinó que també requereix tan sols uns pocs minuts del teu temps. Pren nota d'aquest truc!

  1. Reuneix els materials. Necessitaràs un tovalló, rentaplats líquid, aigua calenta i, per descomptat, la carmanyola bruta que vols netejar.
  2. Col·loca el tovalló. Obre la carmanyola i col·loca un tovalló al seu interior. Aquest tovalló actuarà com un "atractiu" per absorbir el greix i els residus adherits a les parets del recipient.
  3. Afegeix rentaplats i aigua calenta. Afegeix una petita quantitat de rentaplats líquid a la carmanyola i, després, aigua calenta. La combinació del rentaplats i l'aigua calenta ajudarà a afluixar i dissoldre els residus greixosos.
  4. Tanca i agita. Tapa la carmanyola de manera segura i agita-la vigorosament. Aquest pas permet que el tovalló, l'aigua calenta i el rentaplats treballin junts per eliminar la brutícia i el greix de les parets del recipient.
  5. Retira el tovalló. Obre la carmanyola i retira el tovalló. Notaràs que ha absorbit gran part del greix i els residus.
  6. Esbandida. Esbandeix la carmanyola amb aigua corrent per eliminar qualsevol residu restant de rentaplats i assegurar-te que estigui completament net.

Llesta per utilitzar! Ara tens una carmanyola neta i sense rastre de greix en qüestió de minuts. Aquest truc tan enginyós demostra que la solució per netejar una carmanyolamolt bruta pot estar a l'abast de tothom, amb ingredients i utensilis comuns que ja tenim a casa.