Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

La còmoda que ven Lidl per menys de 85 € i sembla molt més cara: elegant i útil

És perfecta per a qualsevol espai de la casa

Tot i que hi ha hagut un moment en què semblava que només existien Ikea o Leroy Merlin, ara ja no és així. Les cadenes on podem trobar tot el necessari per a la nostra llar han anat en augment. Tant que ara necessitem temps per poder fullejar-les totes.

Noves cadenes han arribat al nostre país reclamant la seva part de mercat. No han fet més que enriquir una oferta que ja de per si era força variada. Però avui dia comptem amb establiments que fins ara no venien aquest tipus de productes i que s'han volgut sumar a la festa.

Lidl fa temps que, sobretot al seu catàleg en línia, ofereix mobles d'alta qualitat perfectes per a la nostra llar. Hi ha una àmplia varietat perquè puguem trobar el que estem buscant sense problema. A més, cal sumar-li que tenen uns preus realment competitius.

La cadena alemanya de supermercats està fent ombra als grans gegants del mercat de mobles i decoració. I ara ho fa gràcies a una còmoda de tres calaixos d'estil nòrdic. És tan versàtil que pot tenir cabuda a qualsevol estança de casa nostra on sigui necessària.

Un moble nòrdic que enganxa amb tot

Quan busquem un moble per a casa, a més que sigui bonic, volem que sigui funcional. El paper estètic és molt rellevant a l'hora d'escollir l'un o l'altre, però no ens podem oblidar de la funció que tenen a casa nostra. Per això si a sobre estem parlant que és espaiós molt millor.

Aquests requisits els compleix la còmoda que té a la venda Lidl. I és que el fet que sigui d'estil nòrdic implica que compleixi moltes d'aquestes característiques.

Aquesta s'identifica per incloure mobiliari que, alhora que sigui senzill, sigui funcional. Igualment, crea un ambient harmoniós on es col·loqui gràcies als seus colors clars.

És perfecte tant pel dormitori, com pel passadís, el saló o qualsevol habitació. Té un estil que encaixa perfectament a tots aquests llocs, encara que la decoració de l'espai és moderna.

 

A més, compta amb tres calaixos amb àmplia capacitat perquè puguem guardar tot el  que necessitem. Una cosa que crida l'atenció és el preu, ja que només costa 84,99 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Això destaca, sobretot, perquè aquest moble a qualsevol de les botigues especialitzades segurament té un preu superior. En aquest cas, a més, cal afegir l'excel·lent relació qualitat-preu de què poden presumir els articles de Lidl.

Fabricat amb materials d'alta qualitat

Si volem que el nostre moble ens duri temps, ens hem de fixar en la qualitat de fabricació. En aquest cas, no tindrem problema, ja que compta amb revestiment de resina de melanina. Això fa que sigui resistent a les ratllades i al pas del temps, a més de facilitar-ne la neteja, un aspecte que no podem passar per alt.

Pel que fa a les seves mides, aquestes són de 80 x 35 x 85 centímetres pel que fa al moble complet i pesa 21,6 grams. Per altra banda, cadascun dels tres calaixos poden arribar a suportar fins a 5 quilos de càrrega. Aquests són de diferents colors, concretament blanc, marró i gris en ordre descendent, que combinen amb gairebé tot.

Per als que considerin que necessitin més espai, també hi ha l'opció de poder aconseguir aquest mateix model de moble amb quatre calaixos. Aquest té un preu de 74,99 euros.

 

Tots dos comparteixen la seva condició de ser atemporals, una cosa molt apreciada pels clients que han vist en aquesta novetat una autèntica oportunitat per casa seva.