Imatge de diversos entrepans amb patates fregides

La coneguda cadena de menjar que tira la casa per la finestra: tots els productes a 1€

És una de les promocions més aplaudides d'aquesta cadena

Siguis amant o no de les ofertes, la veritat és que poder menjar productes que costen només a 1 euros sona ideal. Sobretot, si busques menjar fora de casa, però per un preu que no suposi un bon pessic a la teva cartera.

Per això, no és estrany que les terrasses d'aquesta cadena s'omplin els dimecres i els diumenges. Doncs, precisament, durant aquests dies de la setmana 100 Montaditos ofereix la seva oferta de montaditos, entrants i begudes per 1€.

El 100 Montaditos porta de tornada el fenomen de l'Euromania

Si pensem en els establiments 100 Montaditos no només se'ns venen al cap els seus famosíssims montaditos, sinó el preu que aquests tenen durant alguns dies. I és que, des del 2008, la cadena de menjar aposta per oferir als seus clients preus molt rebaixats durant dos dies a la setmana.

D'aquesta manera, és costum reservar els dimecres o els diumenges, de manera exclusiva, a dinar en algun dels seus establiments. Gràcies a aquesta oferta, milers de consumidors es reuneixen per gaudir d'aquesta promoció, la qual ha esdevingut tot un referent entre els clients i altres cadenes.

Imatge d'un 100 montaditos a Sevilla
Els consumidors poden gaudir de gairebé tota la carta per només 1 euro | TWITTER: @RESTALIAGRUPO

Per això, quan 100 Montaditos va decidir modificar aquesta oferta fa uns mesos, un gran nombre de clients va compartir les queixes mitjançant les xarxes socials. Sense anar més lluny, Twitter es va inundar amb peticions cap al compte oficial de la cadena perquè tornessin a portar l'Euromania.

I és que aquesta promoció està tan arrelada entre la població espanyola, que els clients es van demostrar contraris a acceptar la nova promoció que havien ofert per als diumenges. Fet que va acabar de convèncer la companyia per complir les sol·licituds dels nostàlgics dels productes a 1€.

Els clients demanaven la seva tornada fins i tot als establiments de la cadena

Segons les declaracions que recull el mitjà 20 Minutos, des de la companyia assenyalen que: «Quan llancem la nova oferta substituint l'Euromania dels diumenges, comencem a veure molt moviment en xarxes i als nostres locals demanant que tornés a la seva promoció original». És a dir, els clients demanaven la tornada també en persona.

Com que la cadena aclareix, es van adonar que els diumenges d'Euromanía per als seus clients s'havia convertit en un autèntic costum. Així mateix, són conscients que aquesta promoció és rebuda positivament. Ells mateixos declaren que es tracta d'una «promoció àmpliament reconeguda, valorada i duradora».

Per si no n'hi hagués prou, la tornada de l'Euromanía ve amb un extra, ja que 100 Montaditos ha decidit treure una altra promoció anomenada «Vesprades sense migdiada». Disponible cada dia de la setmana, menys dimecres i diumenges, permet que els clients gaudeixin d'una gerra Sancho (o un refresc) i un aperitiu.

Tot això, per únicament 3€. Això sí, per poder aprofitar aquesta oferta, els clients disposaran d'un horari limitat, del qual el nom ja en dona una pista. Els qui vulguin gaudir de les Tardes sense migdiada, podran fer-ho entre les 16:00 i les 19:00 de la tarda, a qualsevol dels seus establiments.

Quina és la història d'aquesta oferta tan popular entre els consumidors?

Tot i que no ho sembli, l'oferta porta disponible des de fa 15 anys, prou temps perquè els clients hagin format un credo al seu voltant. I és que, amb la seva arribada, en un context predominat per la crisi, aquesta promoció va aconseguir revolucionar tot el mercat i la competència establerta per les altres cadenes de menjar. Gràcies a l'Euromania, entre altres factors, el 100 Montaditos va aconseguir créixer de forma molt notable després del llançament, ja que va aconseguir una quota del 13,%.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!