Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d´una persona amb una ampolla d´oli a la mà en un supermercat i una altra imatge d´una mà amb diversos bitllets d´euro

Bones notícies: una coneguda marca d'oli sorprèn tothom amb una gran rebaixa

Amb el preu de l'oli d'oliva pels núvols sempre és recomanable conèixer les darreres ofertes del mercat

Tot i que, des de fa un parell d'anys, hem vist créixer el preu de tots els aliments, un dels que més preocupa és l'oli d'oliva. Aquest darrer any, el preu de l'or líquid ha crescut ni més ni menys que un 68%.

És a dir, ara és un 1,5% més car que al març i el triple que el 2021. Així ho podem saber després de valorar les dades de l'Índex de Preus de Consum (IPC) del mes d'abril, publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Aquest és el famós oli d'oliva que està en oferta

L'oli d'oliva és considerat per molts actualment com un producte de luxe. La cosa encara s'agreuja més si parlem del verge extra. Per això, sempre convé conèixer les últimes ofertes que es poden trobar al mercat.

En aquest sentit, hem trobat que una de les marques més famoses d'oli d'oliva n'ha abaixat el preu. Es tracta de La Española, la garrafa de cinc litres de la qual es pot adquirir per 47 euros a la web d'Oleum a Miravia.

oli oliva l'espanyola miravia
L'oferta inclou enviament i devolució gratuïts | Miravia

De manera habitual, el preu d'aquesta garrafa és de 60 euros, per la qual cosa compta amb un descompte del 22%. Així, es pot adquirir el litre per 9,40 euros aquest mes de maig. Això sí, l'oferta és limitada i podria canviar els pròxims dies.

Es reduirà el preu de l'oli de manera general?

Ofertes com aquestes no són fàcils d'aconseguir en aquests últims temps. Tot i això, sembla que l'oli d'oliva aviat ens pot sorprendre amb bones notícies, com indiquen els experts

La campanya actual registra una producció de 850.157 tones fins a l'abril, un augment de l'11% respecte a l'estimació inicial. També es tracta d'un increment del 28% en comparació de la campanya passada.

Així ho indiquen les dades registrades a la taula sectorial d'oli d'oliva i oliva de taula. Per això, sembla que tant les darreres precipitacions com les condicions climàtiques podrien suposar una baixada de preus interessants per a la propera campanya.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.