Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'una dona en primer pla posant-se crema a la cara amb un dit, a més d'una altra imatge desenfocada que mostra una BB Cream Cien de Lidl i uns interrogants per sobre

La crema antiedat de marca blanca que deixa sense paraules l'OCU: molt recomanable

Aquest producte combina hidratació, protecció solar i maquillatge per aconseguir un resultat natural i unificar el to

És una de les tasques pendents per a moltes persones. Trobar la crema antiedat i hidratant perfecta no sempre és senzill. Per sort, des de l'OCU fan nombroses anàlisis per determinar quina és la millor, en una han destacat una de marca blanca.

En realitat, aquesta crema és una BB Cream. És a dir, un producte que combina el millor de la crema hidratant, un protector solar i la base de maquillatge. El millor és que costa menys de 4 euros i que es troba al supermercat.

Aquesta és la millor BB Cream antiedat segons l'OCU

L'OCU ha analitzat un total de 17 BB Creams presents al mercat. Incloent des de productes d'alta gamma fins a altres que estan al supermercat. Han arribat a la conclusió de quina és la millor.

L'organització posa el focus a la BB Cream antiedat de Cien, la marca blanca de Lidl. Es tracta d'una opció que està a la venda per menys de 4 euros i que destaca gràcies a la seva excel·lent relació qualitat-preu.

bb cream de Lidl disponible en dos tons
Aquesta BB Cream antiedat de Lidl, disponible en dos tons, és la millor per a l'OCU | Lidl

Beneficis d'aquesta BB Cream de Lidl

La BB Cream antiedat de Lidl crida l'atenció pel seu poder per combinar la millor hidratació amb protecció solar i una cobertura molt agradable. A més, destaca perquè està formulada amb l'objectiu de combatre els signes de l'envelliment.

Entre els seus ingredients, destaquen alguns actius com la glicerina, que té unes propietats hidratants excel·lents que contribueixen a la flexibilitat de la pell. Això fa que deixi la pell de la cara hidratada tot el dia.

D'altra banda, també criden l'atenció els pigments minerals. Aquests aconsegueixen una cobertura lleugera, però molt efectiva. Com a resultat, unifica el to de la pell alhora que amaga les petites imperfeccions.

L'avantatge d'usar una BB Cream cada dia

Com indiquen des de l'organització, lluir una pell perfecta és possible combinant la hidratació amb el maquillatge. Gràcies a això, s'amaguen l'acne i les taques. Tot i això, es corre el risc d'aconseguir un resultat menys natural.

Per això, tenir en compte opcions com ara les BB Creams pot marcar la diferència. A més d'amagar imperfeccions i arrugues, hidraten, afegeixen lluminositat i protegeixen del sol. Aquesta de Lidl us ajudarà a tot això, com destaquen des de l'OCU.