Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Persona polvoritzant-se perfum al canell i un supermercat de Mercadona

El perfum de Mercadona que fa olor de Nenuco i arrasa cada vegada que arriba la calor

Si busques un perfum especial per a aquest estiu, aquesta nova colònia de Mercadona no trigarà a convertir-se en la teva

Són moltes les aromes que podem recordar de la nostra infància. Sens dubte, un dels que més es repeteixen és el de la colònia de Nenuco. Un clàssic que ara podem recrear gràcies a una de les novetats més buscades de Mercadona.

Aquesta olor sempre ha estat present a la nostra llar i roba. Destaca per la seva aroma a net, així com per com encaixa bé en tota mena de situacions del dia a dia. A través d'aquest perfum, el supermercat es torna a posicionar com un dels favorits.

Aquest és el perfum que arrasa a Mercadona per la seva olor a Nenuco

El perfum de què tothom parla és el “Verissime: Touch for Her” de Mercadona. Moltes són les expertes que ja ho comparen a altres de gamma alta i també les que el relacionen amb un d'aquells clàssics que ens acompanyen des que tenim memòria.

Aquesta colònia destaca gràcies a la seva aroma floral, però cítrica. Tots dos factors són els que marquen la diferència i els que es converteixen en dos dels més desitjats a l'estiu. Com a resultat, s'obté una fragància neta i molt duradora.

Colònia del Mercadona que fa olor de Nenuco
Aquest perfum destaca gràcies a la seva olor al clàssic Nenuco | Mercadona, catalunyadiari.com

A què fa olor el perfum més buscat del supermercat

Si et preguntes quina olor té el perfum més buscat de Mercadona, cal destacar la importància de les seves notes olfactives, que es divideixen en les següents:

  • Notes de sortida: destaquen la bergamota, la mandarina i la grosella negra. Totes aconsegueixen aquest toc fresc i afruitat.
  • Notes de cor: predominen el gessamí, la rosa i el lliri de la vall, aconseguint un toc molt femení.
  • Notes de fons: destaquen l'ambre, la vainilla i el mesc. Totes aconsegueixen un toc sexi i càlid alhora.

Nenuco, la fragància de la infància

A Mercadona ja podràs trobar aquest perfum per tan sols 11 euros. Per les seves notes olfactives es converteix en la millor opció si trobes a faltar aquest clàssic perfum a Nenuco, la colònia de tota la vida més comprada.

Una de les coses que més crida l'atenció aquesta colònia és per la seva olor de net. Com destaquen les clientes de Mercadona que ja s'hi han fet. D'aquesta manera, podreu gaudir d'un estiu de somni a un preu de bogeria.