Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge del rostre de Miguel Ángel Silvestre seriós al capdavant i una rodona vermella amb l'actor enxampat al Mercadona, i de fons l'exterior d'un dels supermercats difuminat

El conegut supermercat on compra Miguel Ángel Silvestre: 'És un antipàtic'

El popular actor va ser enxampat comprant en un conegut supermercat espanyol i les xarxes van esclatar després de veure el seu comportament

Tots necessitem anar al supermercat de tant en tant, fins aquí cap misteri. Almenys un cop per setmana o potser cada 15 dies, la visita a la nostra botiga de confiança és pràcticament obligada per poder comprar els aliments que consumirem en els següents dies.

I un actor de la talla de Miquel Ángel Silvestre no n'és l'excepció. L'intèrpret, conegut per sèries com 'Sin tetas no hay paraíso', 'Sense 8', o més recentment 'Sky Rojo', va ser vist comprant en un famós supermercat espanyol: Mercadona.

Miguel Ángel Silvestre compra a Mercadona

Ara fa unes setmanes, els clients d'un supermercat Mercadona van poder ser testimonis de com l'actor feia la compra. "Ja ni les compres pots fer tranquil, Miquel Ángel Silvestre", comentava el passat 13 de desembre el compte d'Instagram @valencia.locals, compartint la seva visita al supermercat.

L'actor es va deixar veure en una de les botigues de Mercadona a València, que sembla un lloc on habitualment Miguel Ángel Silvestre fa les seves compres. Al vídeo que compartia el compte a l'esmentada xarxa social es podia veure com l'actor passejava per un dels passadissos del supermercat, mentre els clients de Mercadona que hi eren presents es mostraven sorpresos i li feien fotos i vídeos amb el mòbil.

"A Mercadona és un antipàtic"

Està clar que la trobada amb Miguel Ángel Silvestre no va deixar indiferent ningú. I no precisament per bé. Les xarxes ràpidament esclataven després de veure el vídeo. I és que el comportament de l'actor amb els clients del supermercat, que es mostraven sorpresos després de veure'l fent la compra, no era l'idoni.

"És una mica maleducat, no vaig pensar que era així. S'havia d'haver fet la foto amb ella", comentava un dels usuaris al vídeo esmentat. En aquest, es veia Miguel Ángel Silvestre fer un gest amb la mà per apartar el mòbil d'una clienta que li estava fent fotos. "Ell sempre va de 'guai'... Davant de les càmeres, és clar. Al Mercadona és un antipàtic", esclatava una altra.

Tot i que no tots acabaven sent atacs cap al popular actor. Alguns entenien el gest de Miguel Ángel Silvestre davant els fans que es trobaven al supermercat en aquell moment. "S'entén que sigui famós, però quina falta de respecte posar-li el mòbil a la cara. Tan fàcil que és demanar una foto educadament...", comentava un altre usuari.