Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Canto superior d'una façana de El Corte Inglés

El Corte Inglés llança la seva esperada novetat: poden beneficiar-se tots els clients

Si t'encanta comprar en El Corte Inglés, no et pots perdre aquesta novetat de la qual et podràs beneficiar

Estem a les portes de Nadal. Ja hi ha moltes famílies que concreten els àpats dels dies més assenyalats i aprofiten per aconseguir els regals amb antelació.Si penses comprar en El Corte Inglés aquestes festes, continua llegint, ja que ha llançat una novetat que podria beneficiar-te com a client.

La nova targeta de El Corte Inglés i les seves facilitats de pagament

Una de les cadenes més grans del país ofereix facilitats de pagament a tots els seus clients, la qual cosa comporta molts avantatges i beneficis. Des de fa alguns mesos, El Corte Inglés ja havia anunciat el pròxim llançament que oferirien gràcies a Mastercard. No només afegirien certs avantatges a l'hora d'operar amb la targeta —com ara retirada de diners o la possibilitat de pagar-hi arreu del món—, sinó que també suposaria un canvi estètic, ja que el blanc seria el color predominant i el logotip de l'empresa estaria a la part esquerra de la targeta.

Com hem esmentat, aquesta targeta comporta una sèrie d'avantatges a l'hora d'adquirir-la, ja que no té comissió d'obertura ni despeses de manteniment. No obstant això, en alguns serveis hi ha una sèrie de comissions.

Foto d'El Corte Inglés.
Amb la targeta de El Corte Inglés pots tenir molts avantatges. | El Corte Inglés

Les comissions associades a aquesta targeta

Per exemple, hi ha una comissió de 3 € pel duplicat de targeta i una altra d'un 3 % de l'import de l'operació en operacions realitzades amb monedes diferents de l'euro. També una hi ha una comissió d'un 4 % en la retirada d'efectiu d'un mínim de 3 € a caixers d'Espanya, Unió Europea o l'estranger.

Fins i tot, trobem una comissió d'un 4% en operacions d'efectiu fetes amb càrrec al límit de targeta en altres centres o establiments. Per últim, si vols obtenir una còpia o extracte de l'estat del compte, et cobraran una comissió de 5 €.

Quins són els verdaders avantatges de la nova targeta?

El millor d'aquesta nova targeta és la quantitat de beneficis que ofereix als clients. No només facilita l'obtenció de productes, sinó també la forma de pagar-los, com ara el pagament ajornat o la flexibilitat d'escollir els terminis a l'hora del cobrament.

Fins ara, les modalitats a l'hora de pagar amb aquesta targeta solien ser a final de mes o pagar una quota fixa o percentatge de la compra. Això continua sent exactament igual per als clients, els titulars i els autoritzats.

Foto d'una dona amb quatre bosses de compra.
Descobreix tots els beneficis d'aquesta targeta. | Getty Images

Gràcies a aquesta targeta i els canvis introduïts, els clients disposaran de dues línies de crèdit, amb un límit cadascuna. Així, podran disposar d'un crèdit per als centres de El Corte Inglés i els seus establiments i una altra per utilitzar en altres centres de qualsevol part del món.

Independentment quan facis ús de la targeta, els rebuts es cobraran al teu compte el darrer dia del mes, seguint amb el mateix procediment. En canvi, els càrrecs en altres establiments realitzats entre el 25 i el 24 de cada mes, es farà efectiu el darrer dia del mes.

És recomanable evitar les compres d'última hora

Cal gaudir de les festes de Nadal. No cal anar corrents d'una banda a l'altra per aconseguir el regal d'última hora, bé perquè no l'hem comprat abans o perquè esperem cobrar la paga de desembre per fer-ho.

Moltes persones són previsores i altres, en canvi, els agraden les carreres per aconseguir allò que desitgen els darrers dies de l'any. No obstant això, totes dues opcions tenen un punt en comú: com paguen i com aconsegueixen tot allò que volen si no tenen els diners disponibles en aquell moment.

Alguns comerços —per no dir-ne la majoria— ens faciliten les compres amb estratègies de compra i venda, com poden ser les targetes. Gràcies a aquesta facilitat de pagament, podem adquirir el producte que volem sense necessitat de desemborsar els diners en el mateix moment.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp