Muntatge amb El Corte Inglés i part d'una sandàlia negra amb sivelles daurades

El Corte Inglés triomfa amb la venda de les sandàlies planes més versàtils de Geox

No t'oblidis aquest estiu de sumar a la teva col·lecció aquestes sandàlies planes de Geox

A l'hora de parlar del calçat més en tendència aquest 2023, és innegable no parlar de la marca Birkenstock. El món i les seguidores de tendències s'han tornat boges per aconseguir un dels models de la marca. Una sabata còmoda, amb estil i, sobretot, versàtil per utilitzar-la pràcticament en qualsevol ocasió que es presenti a l'estiu.

Sabem que tothom està parlant molt de les Birkenstock, però hem trobat una altra marca que s'ha posat a l'altura. Es tracta de Geox, que ha aconseguit que un dels seus models estigui al punt de mira aquest estiu. Un disseny versàtil, fresc i molt còmode per poder aguantar-hi les 24 hores del dia.

Les sandàlies de què parlem de Geox estan sent les més venudes de les rebaixes a El Corte Inglés. Tot i que, sincerament, no ens estranya, perquè a nosaltres també ens han encantat. T'expliquem tot el que cal saber sobre aquest model.

El Corte Inglés suma un nou triomf en rebaixes amb les noves sandàlies planes de Geox

Qui encara no ha sentit la paraula Birkenstock aquest estiu? Tothom s'ha tornat boig aquesta temporada amb aquesta marca de sandàlies. Encara que molts no ho sàpiguen, aquesta empresa va néixer el 1774 a Alemanya.

Les sandàlies Birkenstock van arribar a Espanya gràcies als turistes que ens hi van despertar l'interès. Un disseny que destaca, per sobre de la resta, per la gran comoditat a l'hora de caminar-hi. De fet, tenen tant d'èxit que totes les botigues de moda estan incloent sandàlies del mateix estil a les seves col·leccions.

Bershka, Zara, H&M, El Corte Inglés… a pràcticament qualsevol establiment trobarem un calçat estil Birkenstock. Encara que, és clar, alguns models agraden més que altres. Aquesta setmana el disseny de Geox ha estat el més ben valorat.

Muntatge amb El Corte Inglés i una sandàlia plana negra amb sivelles daurades
Sandàlies amb doble tira i sivelles de Geox | España Diario TIPS, El Corte Inglés

El Corte Inglés s'ha fet d'or amb aquestes sandàlies de Geox. Un model que actualment està esgotat, però que és el més venut de la temporada. Confeccionades en pell i fetes a Espanya.

Geox llança un model inspirat en Birkenstock

Cada cop són més les 'influencers' i les celebritats d'Espanya que se sumen a la tendència Birkenstock. Una moda que encanta per la comoditat i frescor que ofereix a l'hora de caminar. Sense oblidar-nos del gran estil que aporten a cada 'outfit'…

Avui, a El Corte Inglés hem trobat una còpia de Geox que s'està venent com a xurros. Es tracta d'unes sandàlies planes amb una lleugera sola alta, que ens aportarà uns quants centímetres de més. El disseny s'ha fet a Espanya i estan confeccionades en pell.

Muntatge d'El Corte Inglés amb una sandàlia Geox negra amb sivelles daurades
Sandàlies planes amb doble tira i sivelles de Geox | España Diario TIPS, El Corte Inglés

Podem observar la seva doble tira i sivelles, al més pur estil Birkenstock. El seu color negre és idoni per poder combinar-lo de manera senzilla amb pràcticament totes les nostres peces. Una opció estupenda per ultimar cadascun dels nostres 'outfits' estiuencs: faldes, vestits o fins i tot monos, afegeix-les a qualsevol conjunt que tu vulguis. Només necessitaràs una mica d'imaginació i llest, t'assegurem que es convertiran en la teva opció preferida de les pròximes setmanes.

Un disseny que està sent un èxit de vendes

Cal esmentar que El Corte Inglés les ha posat a la venda per 44,95 €. Un preu molt assequible, ja que anteriorment costaven just el doble: el seu preu inicial era de 89,90 €. Per això, recomanem parar atenció per quan tornin a estar disponibles. A nosaltres sens dubte ens han encantat i estem desitjant anar a les botigues per aconseguir-ne un parell.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!