Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una dona posant-se crema a la cara, amb una imatge desenfocada amb diversos interrogants al davant

La crema antiedat que ha triat l'OCU com la millor del país: molt efectiva

Aquesta crema antiedat encapçala el rànquing de les més efectives per la seva composició i beneficis per a la pell

Tenir cura de la pell i mantenir la cara en perfecte estat és una de les grans preocupacions de moltes persones. Amb l'objectiu d'ajudar els que busquen la millor crema antiedat, des de l'OCU han dut a terme una completa anàlisi de les més conegudes.

Amb el pas dels anys solen aparèixer els primers signes de l'edat. Això fa que siguin moltes les que confiïn a la cosmètica per endarrerir al màxim l'envelliment. Tot i això, no totes les cremes compleixen amb el que prometen.

Aspectes que ha tingut en compte l'OCU per fer l'estudi

Sempre tenint en compte el compromís que mantenen amb els consumidors, l'OCU ha fet una anàlisi de diferents marques de les cremes i sèrums antiarrugues més famosos del mercat.

Per fer-ho, han valorat aspectes com els components, el cost i l'efectivitat. És a dir, no només s'han fixat que tinguin uns ingredients segurs i de qualitat, sinó també en el preu i el valor que afegeix cada producte concret.

Les 4 cremes antiedat millor valorades per l'OCU

Posició al rànquingCrema
1Crema Facial de Dia Olay Regenerist
2Crema Facial Satin Naturel
3Olay Total Effects 7
4Crema Cien Gold de Lidl

Aquesta és la millor crema antiedat segons l'OCU

Després de fer-ne l'anàlisi, des de l'OCU han determinat que la crema que encapçala el rànquing com la millor del mercat és l'Olay Regenerist. Aquesta és pta per aplicar-la en qualsevol moment, sobretot al matí.

Una de les coses per les quals destaca és comptar amb SPF30, que assegura que la pell estigui protegida dels raigs solars UVA i UVB. Aquest aspecte és clau, ja que l'exposició al sol és un factor que contribueix a l'envelliment prematur de la cara.

Imatge de fons d'una superfície amb crema sobre ella i una altra imatge en primer pla de crema antiedat Olay Regenerist
Olay Regenerist és la crema antiedat més interessant segons l'OCU | Olay, Elena Safonova

Components de primera qualitat

D'altra banda, la crema Olay Regenerist està enriquida amb vitamina B3 o niacinamida. Un altre dels ingredients que han resultat clau segons l'OCU gràcies als beneficis que té per a la pell.

Aquesta vitamina contribueix a la hidratació natural de la cara, reduint la pèrdua daigua de la pell. A més, és present en aliments com el peix, la llet, la carn o els ous, entre d'altres.

Com destaquen des de l'OCU, la crema Olay Regenerist també compta amb altres ingredients que contribueixen a la renovació cel·lular, com ara la glicerina i els pèptids. A més, té un preu que ronda els 20 euros al mercat.