La crema de 4 € que ha deixat així la cara a aquesta noia

Candice Paterson va acabar amb la cara vermella i inflada

No han estat poques les ocasions a les quals un simple tractament estètic ha donat resultats catastròfics a les persones que hagin confiat en un producte en concret per a poder lluir perfectes. Això mateix és el que li va passar a Candice Paterson, una jove anglesa que va comprar una mascareta per a la cara que li va provocar greus repercussions al seu rostre. 

La jove va comprar el producte en un supermercat per només 4 euros, una mascareta amb aroma a coco. Primer va començar a aplicar-s'ho per la barbeta, per a poder comprovar si tenia alguna reacció i segons més tard s'ho va aplicar per tota la cara. Va ser moments després que va començar a notar una sensació molt desagradable. 

Candice assegura que va sentir que alguna cosa no anava bé quan va notar una sensació d'ardor i dolor alhora arreu de la seva cara: «A les instruccions posava que s'havia de deixar actuar durant 15 minuts, però quan només en portava cinc, la meva cara ja estava calenta i molt sensible». Així explicava Candice el que passava al veure que el tractament no anava bé, i va decidir que s'ho havia de treure immediatament. 

Després de rentar-se la cara va comprovar que el seu rostre s'havia posat molt vermell i inflat, i va arribar fins al punt que es va haver de prendre un antihistamínic que l'ajudés a calmar el dolor. Després de comprovar els danys que aquella crema li havia provocat, va decidir posar-se en contacte amb l'empresa proveïdora de la mascareta per tal d'explicar la seva accidentada experiència a través d'un correu electrònic. Va ser llavors quan va descobrir que l'adreça electrònica no existia. 

Veient que no tenia altra forma de denunciar el que li havia passat amb l'empresa de la mascareta en qüestió, va decidir fer-ho públic a través del seu compte de Twitter. Allà va fer un avís a possibles consumidores que també haguessin adquirit aquell producte, i va demanar al supermercat on ho havia comprat que retiressin el producte. La mascareta en qüestió pertany a la marca 'Beautifully Scrumptious', i Candice encara no ha rebut resposta per part de l'empresa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari