Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'un cartell amb el logotip de Mercadona i dues imatges més, una d'una dona sorpresa i una altra d'una crema hidratant de la marca deliplus

La crema hidratant de Mercadona que l'OCU ha anomenat la millor de totes

L'OCU ha elaborat un estudi on col·loca aquesta interessant crema de Deliplus entre les més ben valorades per les usuàries

Mercadona és un dels supermercats més populars, sobretot per la secció de perfumeria. La qualitat dels seus productes, ara, també és recolzada per l'OCU que, en un estudi recent, va exalçar una de les cremes com la millor del 2023.

Els cosmètics de la marca blanca Deliplus destaquen per la seva excel·lent relació qualitat-preu, com indiquen la majoria de consumidors. Ara, els que no sàpiguen per què hidratant apostar poden acudir a la perfumeria de Mercadona per aquesta opció destacada.

Així va fer l'OCU el seu estudi

A finals de l'any passat, l'OCU va elaborar un estudi amb marques i preus d'alguns productes seleccionats per ajudar les consumidores a triar una crema hidratant efectiva. Per fer l'estudi, l'organització va seleccionar 30 persones per provar 16 cremes a cegues. Després, van analitzar les impressions valorant el grau de satisfacció, un punt clau per atorgar la puntuació final.

Aquesta és la crema de Mercadona preferida del 2023 per a l'OCU

Des de l'OCU compten amb una completa guia de compra per ajudar a triar la hidratant per a la cara que millor s'adapti a les necessitats de cadascú. Així mateix, tenen un comparador que ha deixat una guanyadora clara.

Es tracta de la Crema Facial Textura Rica 24 h de Deliplus, la marca blanca de perfumeria de Mercadona. A més de per la seva hidratació, s'ha posicionat entre les primeres pel seu etiquetatge, impacte mediambiental i preu.

Crema hidrata de Mercadona
La Crema Textura Rica 24h de Mercadona és una de les preferides, segons l'OCU | Mercadona

El secret de l'èxit d'aquest producte hidratant de Mercadona

Aquesta crema hidratant per al rostre de Mercadona pertany a la línia Hidrata de Deliplus. El seu èxit es dona gràcies a la seva formulació, que compta amb àcid hialurònic i amb diferents pesos moleculars, amb una distribució semblant a com està a la pell perquè s'absorbeixi millor.

En aquest sentit, el pot de 50 ml es pot trobar a la perfumeria del supermercat per tan sols 5 euros. A més, destaca per millorar la pell aportant elasticitat i fermesa sense gastar gaire. És una bona inversió.

Imatge de fons d´una botiga Mercadona i una altra imatge amb els ingredients de la crema Hidrata 24 hores Deliplus
Làcid hialurònic destaca entre els ingredients | Mercadona, Europa Press

Àcid hialurònic i àloe vera, ingredients clau

Entre els ingredients del producte de Mercadona, hi destaquen l'àcid hialurònic de nova generació. És a dir, en la formulació està molt concentrat i reticulat. Per això, tracta les arrugues i altres signes d'envelliment mentre dona volum i hidrata completament la pell "amb un efecte immediat i durador". 

D'altra banda, aquesta crema de Mercadona compta alhora amb àloe vera d'origen ecològic, donant un extra d'hidratació. També té extracte d'arrel d'Imperata Cylidrica, un agent que allarga l'efecte hidratant del cosmètic.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.