Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge de foto de supermercat Mercadona amb les esponges amb sabó Deliplus

M'he quedat sorpresa amb la nova esponja de Mercadona: ideal si marxes de viatge

A Mercadona han reinventat les esponges i ara les podem trobar amb el sabó incorporat, ideals per viatjar o endur-se-les al gimnàs

Mercadona sol portar als seus supermercats coses molt noves, i d'altres que hi ha des de fa anys, però ells afegeixen alguna cosa extra. Això és el que passa amb les noves esponges amb sabó de la marca Deliplus. Des de fa anys aquest tipus de productes existeixen, però sempre han estat orientats als bebès en els primers mesos de vida.

Esponges amb sabó d'un sol ús de Mercadona

Ara, Mercadona les ven per a adults i estan sent tot un èxit a la cadena de supermercats de Juan Roig Alfonso. Fins fa unes setmanes les teníem de color groc, però ja les podem trobar en verd.

esponges amb sabó d'àloe vera de Deliplus
Esponges verdes d'un sol ús de Mercadona | catalunyadiari.com

Tot i això, quan anem de viatge o per anar al gimnàs, aquestes esponges amb sabó de Mercadona són ideals. Compten amb sabó amb extracte d'àloe vera, l'aroma després de fer-les servir per al cos i mans és molt bo, són fàcils d'usar i remouen tota classe de brutícia d'una manera molt eficient.

Aparentment, aquestes esponges d'un sol ús de Mercadona semblen de color blanc i verd. No obstant això, quan les fem servir és quan ens adonem que realment les esponges simplement són blanques i el que es veu verd és el sabó que va incorporat. Fa força escuma i resulta un producte molt pràctic.

esponja amb sabó Mercadona mullada
Un cop mullada, el color verd desapareix | catalunyadiari.com

Es presenten en una bossa de color transparent i venen en lots de 10 unitats. El seu preu és d'1,20 €, per la qual cosa cada esponja ens surt per 0,12 € i les podem trobar als establiments de Mercadona, malgrat que a alguns encara no han arribat, però no trigaran a fer-ho.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.