Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge de foto establiment Mercadona amb pólvores balm me de Deliplus

El maquillatge de Mercadona que és igual que un top vendes de MAC però més barat

Per menys de 6 € tenim a Mercadona el clon perfecte de les pólvores Studio Fix de MAC que costen més de 40 €

En qüestió de maquillatge, Mercadona és el supermercat que sens dubte té més novetats i productes amb més qualitat. Això no vol dir que sigui el més econòmic. A les perfumeries també trobem marques low cost amb preus més barats que els de Deliplus.

Tot i això, la facilitat de comprar en aquest supermercat fa que gairebé tots els productes es tornin virals i al final acabem comprant molt de la seva cosmètica. Tothom sap que Mercadona moltes vegades fa clons de productes molt famosos i en aquesta ocasió no seria menys.

Imatge de fons de diversos productes en pols en una imatge desenfocada i dues imatges més de les pólvores compactes de Mercadona Balm Em al costat de les pólvores de MAC Studio Fix
Mercadona podria haver fet un clon de les pólvores Studio Fix de MAC | Mercadona, Mac Cosmetics, Getty Images

Les pólvores compactes Balm Me de Mercadona

Des de fa uns mesos, per les xarxes socials es rumoreja que un dels seus productes imita les pólvores Studio Fix de MAC. És un producte força bo, però si, a més, sabem que n'imita un altre de MAC que costa més de 40 €, la temptació de comprar-lo és molt més gran. Es tracta d'unes pólvores compactes perfectes per evitar brillantors i fixar.

Tots dos productes els poden fer servir tota mena de pells, encara que el de Mercadona va millor a les pells mixtes i seques, ja que té un efecte bàlsam hidratant. Els de MAC, per la seva banda, estan més focalitzats en pells greixoses, ja que deixen un acabat més mat.

Pols compactes Deliplus amb brotxa de maquillatge
El seu disseny amb mirall incorporat és molt pràctic | catalunyadiari.com

Tots dos serveixen per al mateix, suavitzar les temudes brillantors que solen sortir sobretot a la zona T del rostre, a més, no es ressequen ni esquarteren i li donen un to bonic a la cara.

El que fa que siguin més semblants és la seva cobertura, tant l'un com l'altre dona a la pell una base fina amb un to lleuger per dissimular imperfeccions i deixar la pell lliure de brillantors durant moltes hores.

❤️Polvos BALME 🆚 base COMPACTA de MERCADONA cual es MEJOR?🙄

Les pólvores compactes Balm Me de Mercadona no són novetat. En realitat fa anys que són al seu lineal, però contínuament els estan reformulant. Els antics eren tipus crema, calia aplicar-los amb una esponja i a mi em resultaven força complicats de fer servir.

Tot i això, en aquesta nova versió, amb una simple brotxa els podem anar aplicant pel rostre fàcilment. A més, cal esmentar que a Mercadona hi ha diferents tons disponibles, alguns més to neutre i clar, i altres més llençant a color terra.

pólvores compactes amb disseny de sol de Deliplus amb brotxa
Compten amb un disseny d´un sol que desapareix ràpid amb el seu ús | catalunyadiari.com

És un bàsic de Mercadona que em sembla molt bo. Si no t'agrada maquillar-te, però vols fer l'efecte "bona cara", n'hi haurà prou que facis servir corrector a les ulleres, aplicar-te aquestes pólvores per la cara, una màscara de pestanyes, una brillantor o labial i llest. En menys de 5 minuts aconseguiràs tindre una pell bonica i sense esforç.

El seu preu és de 5,50 €, per la qual cosa és un producte força econòmic. Resulta molt pràctic per portar a la bossa, ja que gràcies al seu mirall podem retocar-nos a qualsevol lloc i es poden trobar als establiments de Mercadona.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.