Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol general de la bandolera de Primark amb nanses de serp

Primark triomfa aquest hivern amb la bandolera de teixit de cocodril: s'esgota

Completa la teva col·lecció d'accessoris amb aquest model impressionant de bossa de Primark: disponible en dos colors diferents

Sí, soc conscient que ha arribat l'època de rebaixes, però també soc conscient dels preus econòmics. Primark és una de les botigues low cost que tot i tenir un catàleg de productes barats, també rebaixen certs articles.

Aquesta setmana he fitxat un accessori de Primark que estic segura que tu també voldràs incloure en la teva col·lecció. Es tracta d'una bossa amb nansa superior de teixit de cocodril sintètic. Un complement que està disponible a Primark en dos colors: blanc o negre, perquè puguis escollir el que més t'agradi.

Primark ha posat a la venda aquest bàsic, que ofereix una gran funcionalitat a l'hora de vestir i eleva qualsevol look a l'instant. Aquesta temporada renova la teva vella bossa i afegeix aquesta nova. T'explico tots els detalls d'aquesta novetat de Primark.

La tendència que mai passa de moda a Primark

Entre les modes més fortes de la temporada, hi ha les peces de pell amb estampat animal, cosa que no ens estranya perquè des de sempre han estat associades amb el luxe. Tot i això, han anat arribant cada vegada més lluny fins que s'han colat també a les bosses.

Plànol general de la bandolera amb nansa de serp Primark
La bossa de Primark que és similar a les firmes de luxe | catalunyadiari.com

Com que nosaltres preferim optar per un model molt més econòmic i accessible per a la nostra butxaca, aquest de Primark és un encert. La firma ha posat a la venda una bandolera que té una nansa. Un complement molt afavoridor que tu també voldràs per a aquest hivern.

Primark té l'accessori que eleva qualsevol look

Si esteu pensant a completar la vostra enorme col·lecció d'accessoris, us porto una opció que és ideal. Es tracta de la bandolera amb nansa superior de cocodril que trobaràs a Primark. Un bàsic que el tancament funciona mitjançant imant i que té una nansa per poder portar-lo de la mà.

Primer pla de la bandolera de nansa serp de Primark
La bandolera de Primark és un bàsic imprescindible de col·lecció | catalunyadiari.com

La seva composició és una barreja formada per 50% polièster i un altre 50% restant de PVC tèxtil. Aquesta barreja de Primark és perfecta per aconseguir un tacte agradable i un teixit resistent. Primark ofereix a la seva web algunes cures bàsiques, com no fer servir lleixiu o no assecar la bandolera a la rentadora.

Primark ho ha posat a la venda tant en color negre com en blanc. D'aquesta manera podràs escollir el to que més t'agradi i emportar-te'l aquesta temporada d'hivern. Això sí, no esperis gaire perquè promet ser tot un èxit.

Disponible únicament a botigues físiques de Primark

Bé, ara que has pogut comprovar com és de bonica estèticament i la utilitat que aporta, t'explico on trobar-la. A diferència d'altres botigues, Primark només ven productes de manera física. Pel que no en queda cap altra, que acostar-se a la botiga física més propera i fer-se amb aquest model.

Plànol general de la bandolera amb nansa de serp Primark
Disponible a les botigues físiques | catalunyadiari.com

El model de Primark únicament està a la venda en aquesta talla, així que no busquis una altra mida. Disponible en els dos tons esmentats: negre i blanc. El preu de l'accessori és de només 11 €, una quantitat econòmica, que no farà mal a la butxaca.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.