Imatge del logo de Mercadona.

La crema de menys de 3 € de Mercadona: té els efectes d'una de 80 €

La seva increïble semblança amb una altra de marca fa que sigui una de les novetats més buscades

Si hi ha una secció de Mercadona que ens encanta per la seva qualitat i la seva àmplia varietat de productes és la de perfumeria. Cada temporada, els clients estan esperant les novetats que es presenten als seus prestatges.

En aquesta ocasió, ha cridat l'atenció, com ja és costum, una crema que no ha passat desapercebuda per qui més sap de bellesa. I és que al supermercat es prenen molt seriosament el fet de tenir cura del cos.

De fet, aquest ha estat el furor que ha fet que alguns la comparin amb altres amb preus força elevats. Tot i que costa menys de 3 euros, així que, si la proves, es convertirà en un dels bàsics del teu necesser.

Aquesta és la nova crema de Mercadona que causa furor a Espanya

Sempre atents a les novetats de Mercadona a la secció de perfumeria, aquesta vegada no ha passat desapercebuda la crema Esferas Vit-E. Venuda sota la seva marca blanca de bellesa, Deliplus, no ha trigat cridar l'atenció dels seus clients més habituals.

Amb un preu de només 2,75 euros, una de les característiques per les quals més destaca és per ser molt semblant a una de gamma alta. El seu èxit, a més, ha recordat molt el que ja va tenir la crema reafirmant Sisbela, que molts comparaven amb una altra de la reconeguda marca Alain.

Foto crema Esferas Vit-E
La crema Esferas-VIT-E és el nou èxit de Mercadona. | CatalunyaDiari
 

La crema de Mercadona que s'ha fet viral a les xarxes

Esferas Vit-E es tracta d'una crema hidratant apta per fer-la servir en qualsevol temporada. No només podràs posar-te-la durant l'estiu, un moment de l'any en què busques un extra d'hidratació, sinó que mantindrà la teva pell protegida tot l'any.

Per això, a més de moltes altres virtuts, la crema de Mercadona no ha trigat a fer-se viral a les xarxes socials. Molts usuaris de TikTok i d'Instagram ja l'han comparada amb una altra crema molt especial. Es tracta de la crema Green Tea Honey Drops de la marca Elizabeth Arden. Per saber per què t'expliquem totes les similituds entre les dues opcions.

Comparació entre la crema Esferas Vit-E de Mercadona i la d'Elizabeth Arden

A priori, potser no trobes cap semblança entre la crema Esferas Vit-E de Mercadona i la Green Tea Honey Drops d'Elizabeth Arden. No obstant això, només cal indagar una mica sobre els seus ingredients i característiques per veure que s'assemblen en molts aspectes.

1. Ingredients

Pel que fa als ingredients, les dues cremes comparteixen deu en total. Això vol dir que no són iguals del tot, però sí molt semblants.

La crema Esferas Vit-E de Mercadona destaca pel seu contingut en vitamina E i àcid hialurònic. D'altra banda, la d'Elizabeth Arden ho fa pel contingut en mel i te verd. Tot i això, també conté vitamina E i àcid hialurònic.

2. Textura

La de Deliplus destaca per ser una crema amb una textura molt semblant a la d'Elizabeth Arden. Amb un color blanc amb tons taronges, els dos productes són idèntics a simple vista.

Aquestes esferes que té es desfan en entrar en contacte amb la pell i estan plenes de vitamina E en el cas de la crema de Mercadona. A la d'Elizabeth Arden, és on es troba la mel.

▶️ Vídeo del dia

D'altra banda, totes dues tenen una textura densa, s'estenen sense problema i s'absorbeixen ràpidament. Pel que fa al seu perfum, encara que a totes dues és molt similar, la d'Elizabeth Arden destaca per tenir una olor més forta. A més, també és més duradora.

3. Hidratació

Tot i que les dues cremes estan creades per hidratar en profunditat, la veritat és que en ambdós casos destaca el seu efecte lleuger. És a dir, caldrà renovar-la cada 12 hores, per la qual cosa és bo posar-se-la durant el dia i durant la nit. Així, la teva pell estarà protegida tot el dia.