La crema de Mercadona que necessites aquest estiu per cuidar la teva pell

Una crema amb vitamina C i factor de protecció solar FPS 50 + que mantindrà la teva pell fora de perill dels raigs de sol i els radicals lliures

 Les cremes facials de Mercadona triomfen entre els consumidors pel seu baix cost, però també per la seva bona qualitat. La companyia valenciana ha volgut apostar per la cosmètica, però sobretot per les cremes hidratants. Aquest és el cas de la crema facial amb vitamina C 50+ de 'Viseger Pharma', que conté propietats antioxidants i aconsegueix il·luminar la pell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La crema de Mercadona que necessites aquest estiu per cuidar la teva pell
Crema facial Vitamina C Viseger Pharma FPS 50+ | MERCADONA

Per què la crema de Mercadona és perfecta per a l'estiu

Aquesta crema segueix estant entre les més venudes de Mercadona. El reclam de la vitamina C juntament amb l'elevat factor de protecció solar SPF 50 i un preu força ajustat, són algunes de les raons del seu triomf. Pots trobar-la en un en envàs de vidre de 50 ml per un preu de 7,00 euros, o 14 euros si decideixes comprar l'envàs de 100 ml. Amb Vitamina C, te verd, Provitamina B5 i actius que protegeixen de la radiació infraroja, és una crema de ràpida absorció.

Des de la pàgina web, es recomana «aplicar-la una o dues vegades al dia sobre la pell neta mitjançant suaus massatges fins a la seva total absorció». Ara bé, en cas d'utilitzar-la com fotoprotector, és convenient aplicar-la 20 o 30 minuts abans de l'exposició solar.

Aquesta crema és apta per a tota classe de pells, s'ha testat sota control dermatològic amb molt bona compatibilitat cutània en pells sensibles. A més, conté una substància activa que protegeix dels danys ocasionats per la radiació. La protecció solar de cara a l'estiu és un dels factors més importants a l'hora d'escollir una crema d'ús diari, i amb aquesta crema de Mercadona tens dos en un: una crema hidratant amb vitamina C i protector solar.

La crema de Mercadona que necessites aquest estiu per cuidar la teva pell
Crema facial Vitamina C Viseger Pharma FPS 50+ envàs de 50 ml | MERCADONA

Analitzant la crema de Mercadona 

Pel que fa a l'envàs, aquesta crema ve en un envàs de vidre amb tapa de rosca que, si bé no inclou dosificador, és un format molt còmode. Pel que fa a la textura, és una crema blanca amb un acabat transparent. A més, és lleugera i la seva textura és aquosa, de manera que es reparteix molt bé i s'absorbeix ràpidament, no deixa residus ni tacte enganxós.

D'altra banda, porta vitamina C, una substància que s'utilitza des de fa més de tres dècades en el món de la cosmètica, però que ara està vivint el seu millor moment. Aquestes fórmules de tractament amb vitamina C i te verd proporcionen un bon aspecte, eliminen les petjades d'estrès i fatiga i actuen com a escut davant els agressors externs.

En definitiva, els tractaments amb aquesta substància són un excel·lent antioxidant que aporten lluminositat i vitalitat als teixits i prevé els signes de l'envelliment. A més, la vitamina C és una de les molècules recomanades per a la cura de la pell.

Amb tot això, gràcies a Mercadona ja no tenim excusa per cuidar la nostra pell i mantenir-la protegida durant els mesos de més calor.

  


Comentaris

envia el comentari