Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona

La crema de Mercadona que no deixa de vendre's: rejoveneix la pell

La crema Green Caviar de Mercadona podria ser la perfecta solució per acabar amb la pell envellida

A Mercadona les novetats mai no deixen de sorprendre positivament. Unes novetats que, a més a més, s'adapten a les necessitats de qualsevol client. Per això, no ens sorprèn que la cadena valenciana hagi apostat per incloure aquesta boníssima crema als passadissos.

Es tracta d'un producte que conté els poders reparadors de l'oceà, ja que compta amb ingredients d'origen marí escollits acuradament. Formulat com un producte únic, aquesta crema de Mercadona es configura ideal per tornar-li la joventut a la teva pell.

La crema rejovenidora de Mercadona és un must

La cadena de supermercats valenciana ha tret a la venda una crema molt cridanera. Elaborada, com assenyalàvem, amb ingredients d'origen marí, permet que la pell tingui un aspecte hidratat.

Apostant per aquest cosmètic aconseguiràs que la teva pell recuperi la lluminositat perduda, així com la tersitat a les línies d'expressió. Consisteix en una crema d'origen 100% vegetal, ideal per aconseguir una pell ferma i jove de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Perfumeria de Mercadona
A la secció de Perfumeria de Mercadona podràs fer-te amb la crema Green Caviar | Mercadona

Destaca en gran mesura per la textura cremosa i de ràpida absorció, convertint-se així és una crema lleugera i còmoda per a la pell. A més, compta amb una fragància amb tocs verds florals.

Amb només un toc sobre la pell, podràs notar el perfum dels seus tons sucosos i cristal·lins. Un perfum elegant i femení gràcies a la sortida d'una aroma que es caracteritza per les notes mesclades de fons.

D'aquesta crema de Mercadonatambé en destaca la versatilitat. Amb intenció de satisfer el benestar dels clients, ha estat ideada perquè es pugui aplicar tant al dia com a la nit.

Les propietats principals de la crema Green Caviar

La crema Green Caviar conté una textura cremosa de ràpida absorció, per la qual cosa exerceix una sensació de confort i hidratació duradora sobre la pell. A més, conté ingredients protectors de la barrera cutània que permeten aportar un nou aspecte a la pell, ja que ofereixen un nou aspecte en reduir les línies d'expressió i les arrugues.

Els principis actius d'aquesta crema són: el green caviar, la niacinamida, el col·lagen, el silici orgànic, l'àcid hialurònic, l'aigua bioactiva i l'esqualà. Tots ells elements clau per permetre que la crema aconsegueixi un efecte rejovenidor.

Així mateix, permeten que la crema regeneri la pell, estimuli la síntesi de col·lagen i aporti densitat i suavitat a la pell. Evocant l'essència de les algues, trobareu que la crema Green Caviar té un color blanc trencat a verd.

Els clients podran recarregar el flascó de crema Green Caviar
Els clients podran recarregar el flascó de crema Green Caviar | Mercadona

Composta amb l'alga de l'eterna joventut

Entre els seus ingredients principals també es troba l' alga caulerpa lentillifera , també coneguda com a caviar verd. La seva composició permet que cada vegada sigui més comú com a ingredient cosmètic.

Té propietats antiedat amb gran capacitat regeneradora, per tant, la nostra pell deixarà d'arrossegar anys extra d'edat. Tampoc no es poden ignorar les seves propietats antioxidants, antiinflamatòries i higroscòpiques que proporcionen flexibilitat i vitalitat. Aquesta alga suma tants beneficis per a la pell coneguda com l'alga de l'eterna joventut.

El flascó buit podrà ser reutilitzat tantes vegades es vulgui
El flascó buit podrà ser reutilitzat tantes vegades es vulgui | Mercadona

La crema segueix el Model Refill de Mercadona

Fa uns mesos, Mercadona posava en marxa a totes les seves botigues una mesura ecològica i econòmica. Consisteix en la possibilitat d'emplenar els envasos dels productes, un cop aquest s'ha acabat.

I amb la crema Green Caviar passa el mateix. Els usuaris hauran de descargolar la tapa per obrir el pot buit i introduir el refill de la crema. Un cop acabat, es pot substituir per un nou refill. D'aquesta manera, cada client pot reutilitzar el pot buit tantes vegades com vulgui.