Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de dos pots de crema solar i una noia de fons posant-se crema

La crema solar que l'OCU recomana comprar a l'estiu: efectiva i duradora

L'OCU ha analitzat un total de 15 cremes solars per determinar quina és la més interessant del mercat

La crema solar és un producte imprescindible per a tot l'any, especialment durant l'estiu. Per això, des de l'OCU han dut a terme una anàlisi d'un total de 15 opcions per ajudar els consumidors a escollir-ne la millor.

Els raigs del sol penetren a la pell durant tot l'any, però l'arribada de la calor agreuja aquest problema. Sabent que les vacances d'estiu són a tocar, l'organització ha estudiat algunes de les opcions que no poden faltar en el teu necesser.

Aquesta és la crema solar més recomanada per l'OCU

Des de l'OCU han estat clars en la seva anàlisi, fins i tot han arribat a retirar algunes cremes per no protegir bé la pell. A més, també han tingut l'oportunitat de destacar la crema solar facial d'Avène amb SPF 50+ com la més interessant.

Es tracta d'una opció apta per a tota mena de pells, abastant des dels fototipus I fins a l'IV. Tot i això, és molt recomanable per a pells sensibles i seques. Per altra banda, ofereix una hidratació durant 8 hores, deixant la pell sense brillantors i molt suau.

Imatge de fons d´una platja amb dues imatges de la crema SPF 50 d´Avène per a pells sensibles
La crema solar Avène amb SPF 50+ és la favorita de l'OCU | Avene, Getty Images

Altres opcions dins del Top 5 de l'OCU

Tot i que aquesta és una de les opcions que han resultat guanyadores, dins del rànquing de l'OCU també hi pots trobar altres cremes interessants.

Top 5 millors cremes solars OCU

ProductePreu
Crema Solar Facial Avène SPF 50+13,84 euros
 Anthelios UV-MUNE 400 SPF 50+ de La Roche-Posay16,95 euros
Hydro Protect Fluid SPF 50+ d'Eucerin17,98 euros
Fotoprotector solar invisible SPF 50 de Garnier Delial12,99 euros
Photoderm AquaFluide SPF 50+ de Bioderma12,94 euros

Crema solar facial Anthelios de La Roche-Posay amb SPF 50+

La marca, del grup L'Oréal, és una de les més famoses del mercat per la qualitat. En aquest cas, aquesta crema solar està dissenyada de forma específica per a aquelles pells amb intolerància al sol.

Compte amb protecció contra els raigs UVA i UVB, és fotoestable, resistent a l'aigua i sense parabens. A més, la fórmula compta amb Senna Alata, un filtre biològic que protegeix l'ADN cel·lular.

Crema Hydro Protect Fluid d'Eucerin SPF 50+

Una altra de les cremes més interessants és aquesta d'Eucerin. Compte amb una fórmula molt lleugera de ràpida absorció i és perfecta per a tota mena de pells. A més, conté àcid glicirètic, capaç de reparar l'ADN de la pell.

Protector solar invisible Garnier Delial SPF 50

Aquesta crema solar està formulada amb tecnologia Ceramide Protect per mantenir la pell sempre hidratada. Aconsegueix crear una barrera natural de protecció davant dels raigs del sol. A més, és d'absorció ràpida i també resisteix a l'aigua.

Photoderm AquaFluide de Bioderma SPF 50+

En aquest rànquing també hi entra aquesta opció de Bioderma. Apta per a tota mena de pells, també mixtes i greixoses, és resistent a l'aigua i destaca per la textura lleugera. A més, contribueix a activar les defenses naturals de la pell.