Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona comprat oli en un supermercat

El conegut supermercat on pots comprar oli d'oliva verge extra a menys de 7 € el litre

L'oli d'oliva continua sent un producte força car, així que aquest tipus d'ofertes són molt interessants

Hi ha un establiment que ens dóna l'opció d'aconseguir l'oli d'oliva a un preu realment atractiu. No es tracta d'una oferta com a tal, però sí d'un truc que ens permetrà estalviar-nos força diners. I és que la possibilitat que ens ofereix Alcampo és realment interessant

Gràcies a Alcampo podem trobar una manera molt econòmica d'aconseguir oli d'oliva. Concretament, la promoció fa que aconseguim un oli d'oliva verge extra per 7 euros el litre, de fet, una mica menys. Alcampo ofereix un preu realment bo, tenint en compte que en els darrers anys ha passat a costar gairebé el triple.

Alcampo té un truc per comprar oli barat

La garrafa d'oli que podeu aconseguir a un preu realment econòmic és la d'oli d'oliva verge extra de la marca Fruto del Sur. Actualment, la garrafa de 5 litres més barata d'Alcampo.

Costa sense cap descompte 48,99 euros. És a dir, 9,80 euros per litre. Però hi ha una manera que el preu baixi a menys de 7 euros.

Captura d´una imatge de la web d´Alcampo amb l´oli de 5 litres de la marca Fruit del Sud
Pots aconseguir una bona rebaixa | Alcampo

I és gràcies a una promoció que té vigent Alcampo per als clients que fan una compra en línia per primera vegada. Per això reben un descompte directe de 30 euros al seu carro, encara que amb condicions. I és que per poder aconseguir-ho, hauràs de fer una despesa mínima de 90 euros.

Per això el descompte té truc. Si ajuntem dues garrafes d'aquest oli, tenint en compte el preu a què ens surt, és on veiem el descompte. Així i tot, si no us interessa, també podeu combinar una garrafa d'oli amb altres productes fins arribar a aquest import mínim que marca Alcampo.

Però fem el càlcul comprant dues garrafes. Les dues garrafes en costarien 97,98. Amb el descompte dels 30 euros el preu de les dues juntes seria de 67,98, és a dir, 33,99 euros per garrafa. Això implica que el litre acabaria sortint a 6,8 euros.

El descompte d'Alcampo que s'aconsegueix fàcilment

Només cal complir amb els requisits que t'hem esmentat a l'apartat anterior per comprar l'oli més barat. A més, si ja has utilitzat el teu compte per fer la compra en línia, potser hi ha algú del teu entorn que encara no ho hagi fet. Això sí, només teniu fins al 29 d'aquest mes per poder gaudir del descompte que us ofereix Alcampo.

Aconseguir-ho és tan senzill com, un cop tinguis tota la compra al teu carro, introduir el codi 'benvinguda30' a l'espai corresponent. Aquí ja podràs veure com es fa el descompte automàticament. A més, amb la comoditat de rebre la compra d'Alcampo a casa teva.

En aquest cas, les persones que facin la compra de manera presencial no es podran aprofitar de la promoció. Són moltes les cadenes que, com Alcampo, busquen potenciar la venda en línia. Per això, trobem promocions d'aquest tipus molt sovint.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i EDATV no es fa responsable dels possibles canvis.