El nou producte de Mercadona que necessitaràs aquesta tardor

Es tracta d'un complement ideal per preparar el cos per la baixada de temperatures

Una botiga eficient de Mercadona inaugurada a la ciutat de Tàrrega, amb el logo verd i arbrat al voltant
Mercadona posa a la venda un nou producte ric en vitamina C | Mercadona

Mercadona destaca pels seus productes d'alimentació però també comença a fer-ho per la gran quantitat de cosmètics que ven i és que la companyia valenciana té una nova crema que és ideal per la tardor i l'hivern. El nou producte és de la marca Viseger Pharma la qual també ofereix la Crema Anticel·lulítica Reductora Deliplus i està fabricada a Espanya.

La tardor ja ha arribat i amb ella començarà a fer-ho el fred i enguany és més important que mai cuidar de la nostra salut tot alimentant-nos amb una bona dieta que sigui rica en vitamines i ingredients saludables. És per això que Vitamina C Viseger Pharma, la nova crema de Mercadona, és una 'bomba' de vitamina C, un complement ideal perquè el nostre cos es prepari per a la baixada de temperatures que caracteritzen aquests mesos. El producte conté diversos principis actius entre els quals destaquen la vitamina C i el té verd però també ho fan:

  • Glicerina: Es tracta d'un principi actiu perfecte per pells molt seques que és capaç de combatre les arrugues d'expressió. Així doncs, nodreix la pell i l'hidrata perquè reté la humitat.
  • Extracte de centinòdia: És un principi que actua contra el fotoenvelliment i és capaç de reduir el dany que produeix la radiació infraroja.
  • Vitamina C: És un ingredient amb propietats antioxidants que és capaç de reduir les marques i donar llum al rostre.
  • Té verd: Rejoveneix les cèl·lules de la pell, millora la psoriasi i ajudar a combatre l'acne i els barbs. També protegeix la pell dels raigs del sol.
  • Betaïna: Estimula la formació del col·lagen i actua com regenerador cutani, és a dir, hidrata la pell profundament.
  • Factor de protecció SPF 50+: La crema permet prevenir la pell dels danys que poden causar els raigs solars.

Vitamina C Viseger Pharma és una crema 'oil free', lliure d'olis, i per tant es pot utilitzar per a tota mena de pells. Es ven en pots de 50 ml a un preu de 7 euros.

La vitamina C triomfa a Mercadona

Aquest no és el primer producte que Mercadona ofereix amb vitamina C. El passat mes de maig aconseguia triplicar les vendes dels comprimits efervescents de vitamina C pels canvis d'hàbit dels consumidors.

Es tracta d'un producte que es comercialitza des del 2017 però aquest any les vendes van augmentar perquè els clients busquen consumir productes que els permetin enfortit el sistema immunològic.


Comentaris

envia el comentari