Quatre aparells de Lidl que necessites sí o sí a la teva cuina i que costen menys de 16 euros

Si els vols, hauràs acudir al teu Lidl més pròxim el dilluns 28 de setembre

Exterior d'un supermercat de Lidl
Lidl vendrà, a partir del pròxim 28 de setembre, 4 utensilis imprescindibles per a la cuina dels clients | Lidl

Lidl torna a oferir-nos una gran varietat d'articles de cuina a un preu d'escàndol. La cadena alemanya va renovant els seus articles de les diferents seccions de 'Bazar', i és que cada setmana podem trobar productes nous que són molt útils i, a més, estan a un preu molt econòmic. Els aparells de cuina de Lidl solen triomfar en vendes, i un clar exemple és, per exemple, el robot de cuina Monsieur Cuisine, o la fregidora d'aire sense oli.

Però avui us presentem 4 productes bàsics que hauríem de tenir tots en la nostra cuina. Així que, si necessites algun d'ells, no dubtis a apuntar-ho en la teva 'llista de desitjos' i acudir al teu Lidl més pròxim el dilluns 28 de setembre, que és quan començaran a vendre's.

La torradora més completa

Un dels aparells bàsics que no han de faltar en la nostra cuina és la torradora. Lidl té aquest petit aparell que està disponible en 2 colors i té funció de descongelació, escalfament i parada, a més de 6 nivells de torrat. Aquest utensili centra les torrades de manera automàtica, i ve amb un escalfa panets i una safata per recollir les restes que es pot extreure. Té un preu de 14,99 euros en Lidl, i el pots trobar a partir del 28 de setembre.

Per a picar els teus ingredients

Lidl també té un aparell que és ideal per a picar verdures, herbes aromàtiques, ceba, fruita seca, etc. Aquesta trituradora múltiple 'Candy' ve amb un got mesclador de vidre d'alta qualitat, a més d'un accessori per a muntar la nata.

També es pot usar per a picar el gel, i la fulla d'acer inoxidable es pot desmuntar amb facilitat. Està disponible en color blau, gris i rosa, i té un preu de 14,99 euros. La pots trobar a partir del dilluns 28 de setembre a la botiga física de Lidl o pot ser teva ja si la compres 'online'.

L'aparell bàsic: batedora de braç

Entre els utensilis 'bàsics' que ha d'haver-hi una cuina trobem la batedora de braç. Lidl sap que es tracta d'un dels aparells imprescindibles per a cuinar i, per això, ha posat a un preu molt assequible una batedora de braç de 350 W.

Aquest aparell serveix per a batre, triturar i picar els aliments, i compta amb una fulla d'acer inoxidable d'una gran qualitat, a més d'un mànec molt fàcil d'agafar i un batedor desmuntable. Té un preu de 9,99 euros i el pots comprar ja 'online' o a partir del 28 de setembre en botigues físiques.

Per a donar-te un capritx: La gofrera

Us agraden els gofres? Aquesta massa tan deliciosa aconsegueix conquistar el cor (i l'estómac) de gran part de la població. Siguin dolces o salades, aquestes coques tan fàcils de fer estan delicioses. Per això, Lidl ha posat a la venda una gofrera 1200 W que compta amb un termòstat de regulació contínua, a més de pilots lluminosos que indiquen la cocció del gofre.

A més, compta amb un revestiment antiadherent d'alta qualitat i inclou un llibret amb 15 receptes. Té un preu de 14,99 euros i el pots comprar en Lidl a partir del 28 de setembre.


Comentaris

envia el comentari