Les 3 jaquetes de Stradivarius que has de tenir sí o sí a l'armari aquesta tardor

La signatura d'Inditex ha incorporat en el seu catàleg noves peces que arrasaran novament en el 'street style'

Cartel luminoso de Stradivarius
Stradivarius ja està preparat per l'arribada de la tardor | Catalunya Diari

La tardor s'està començant a notar i el temps així ho deixa veure. Durant aquest mes de setembre deixem enrere oficialment la calor de l'estiu i entrem a una nova estació repleta de noves tendències.

Les botes militars, les ‘cowboy’, els collarets de baules, les bosses estil 'baguette' i les jaquetes d'entretemps com les vaqueres, les 'bikers', les trenques, les de borrec o les sobrecamises seran algunes de les peces que més arrasaran aquesta temporada de tardor en la qual les fulles es dauren i es mouen al compàs del vent.

En passarel·les com el '080 de Barcelona' o la 'Mercedes- Benz Fashion Week' ja es va poder veure alguns abrics que triomfarien en la moda a peu de carrer i inspirarien tota mena d' 'outfits' i creacions de signatures ‘low-cost’ com és el cas de les noves peces de Stradivarius. Concretament, una de les cadenes del grup Inditex ha inclòs en el seu catàleg diverses peces que prometen inundar el ‘street style’. A continuació, us deixem tres mostres.

1. Vaquera bàsica

Stradivarius ha posat a la venda una jaqueta vaquera negra en format maxi que pot convertir-se en el fons d'armari ideal per a aquesta tardor. El color negre en tela vaquera sempre és una opció, sense arriscar massa, que dóna una mica més de formalitat i elegància a la peça, a més de guanyar comoditat i calidesa si apostem per un format maxi.

Chaqueta vaquera de Stradivarius
Aquesta és la nova jaqueta vaquera bàsica que ha posat a la venda Stradivarius | Stradivarius

Marilyn Monroe va ser la primera dona que va vestir una caçadora vaquera en la pel·lícula ‘Río sin retorno’ en 1954. Ella va marcar un abans i un després en el món de la moda., encara que no seria fins als anys 60 amb la revolució 'hippie' i la cerca de la comoditat més extrema que arribaria el moment de màxima esplendor d'aquesta peça.

Marilyn Monroe con chaqueta vaquera
Marilyn Monroe amb una jaqueta vaquera a 'Río sin retorno' | Fotograma.es

Així doncs, amb aquesta jaqueta vaquera de Stradivarius donarem la benvinguda a la tardor i, alhora, podrem rememorar a la mateixa Marilyn trencant esquemes. Si t'ha agradat aquesta texana, pots trobar-la en la pàgina web de la marca per només 29,99 euros.

2. 'Biker' rockera

Les caçadores de cuir són una peça molt atemporal que combina amb tot, que no entén d'estils i que, si s'inverteix en ella, pot ser heretada de mares a filles.

La perfecta de cuir pot ser tot el 'rock' que es vulgui. No obstant això, també serà apta per a ser barrejada amb peces clàssiques i donar-li un gir a qualsevol estilisme per molt bàsic que aquest sigui. Seguint aquestes característiques, Stradivarius ha incorporat aquesta mena de jaquetes en el seu catàleg de tardor i hivern.

Cazadora biker doble faz
La nova 'biker' de cuir de Stradivarius | Stradivarius

Concretament la peça de la marca ‘low-cost’ és una ‘biker' de cuir amb coll solapa i mànega llarga que posseeix un cinturó en el baix i dues butxaques davanteres amb cremalleres metàl·liques.

Aquesta jaqueta, a diferència d'altres ‘bikers’ de cuir, té un folre interior de pèl a contrast, és a dir, blanc que ens ajudarà a mantenir una temperatura càlida a la tardor i hivern. Si t'ha agradat, pots trobar-la en la pàgina web de Stradivarius des de la talla XS a la XL i per només 59,99 euros.

3. Trenca burgesa i clàssica

Amb la tornada a l'escola, els jerséis d'aire varsity, els uniformes i les sabates de col·legi estan a l'ordre dia i per a acompanyar el ‘outfit’ d'aquesta temporada s'ha tornat a triar l'abric de la nostra infància: la trenca.

Aquesta jaqueta d'entretemps encarna l'estil burgès que tant ha inundat la moda de carrer i grans signatures com Celine o Burberry que van optar per convertir-la en un dels grans atractius de la seva proposta masculina (dins de les seves desfilades mixtes) per als mesos d'hivern de l'any passat on van aconseguir fer-se un lloc entre les tendències.

Abrigo trench de punto de Stradivarius
L'abric que serà tendència aquesta tardor | Stradivarius

Aquesta temporada, Stradivarius s'ha avançat als esdeveniments i veient l'èxit que van tindre l'any passat les trenques ha proposat algunes per a la nova col·lecció d'aquesta tardor.

Concretament, la peça de la signatura ‘low-cost’ és un abric de coll amb màniga llarga, amb botons en la part davantera i en la màniga i un cinturó a to que estilitza i afina la figura. Si t'ha agradat aquesta jaqueta, pots trobar-la en la pàgina web de la signatura per només  39,99 €.


Comentaris

envia el comentari