Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logo de la cadena de supermercats Carrefour

Els 4 productes de Carrefour que desitjaràs tenir a casa aquesta tardor

Aquests aparells són ideals si estàs començant a practicar esport
Logo de la cadena de supermercats Carrefour
Carrefour ha posat a la venda els productes perfectes pels esportistes | Cedida

Carrefour té una gran varietat d'aparells de tota mena. Des d'articles esportius fins a originals aparells per a la cuina: Carrefour s'ha obstinat a fer el nostre dia a dia més fàcil gràcies al seu gran catàleg.

Doncs bé, avui hem volgut seleccionar 4 aparells que són perfectes per a les persones més esportistes, i que faran més fàcil i còmode el seu dia a dia. Vols saber quins són?
 

Per a no haver de sortir de casa

Un dels articles que més ens ha cridat l'atenció és aquest 'pedalejador' ‘fitness’ de Carrefour. Es tracta d'un aparell que serveix per a practicar esport a la teva casa. Si ets d'aquelles persones que sempre estan deixant ‘per a demà’ començar a sortir a córrer o a fer esport a l'aire lliure, aquesta és la vostra opció perfecta. Amb aquest 'pedalejador' podràs practicar esport en la teva llar, amb la comoditat que dóna no haver de sortir de casa.

Té 5 funcions: temps, distància, nombre d'evolucions i de calories. També compta amb un comptador digital. El seu pes màxim és de 120 kg. Aquest 'pedalejador' està en promoció, i té un preu de 34,90 euros (abans 44,90 euros) en Carrefour. Ho pots comprar ‘online’, i també pots veure la disponibilitat a la teva botiga més pròxima.

El kit d'exercici bàsic

Aquest ‘kit’ és ideal per a aquelles persones que estan començant a practicar esport. Carrefour ha decidit posar a la venda aquest ‘set’ format per una estoreta, una corda i dues gomes elàstiques. Els materials d'aquests productes són resistents i suaus. L'estoreta compta amb una dimensió de 60x180 cm i té una bossa per a transportar-la. La corda és extra llarga (de 240 cm) i compta amb mànecs de subjecció resistents.

Fotografía del kit de deporte de Carrefour
Aquest 'kit' es perfecte si vols començar a fer exercici a casa | Carrefour

Aquest ‘kit’ perfecte per a practicar esport a casa només es troba a la venda via ‘online’ i té un preu de 19,90 euros (abans 39,50 euros) en la pàgina web de Carrefour.

La polsera d'activitat més completa

Un altre dels articles perfectes per als més esportistes són les polseres d'activitat, que controlen tots els teus passos. Carrefour té la polsera d'activitat Xiaomi La meva Band 4C, que és capaç de comptar els passos, les pulsacions, rep les notificacions del mòbil, és submergible i té una durada de la bateria de 14 dies.

Fotografía de la pulsera de actividad de Carrefour
Aquesta polsera de Carrefour està disponible per 17,48€ | Carrefour

Aquesta polsera també mesura la freqüència cardíaca i es connecta a través de Bluetooth. Té un preu de 17,48 euros i la pots comprar ‘online’, o comprovar si està disponible en el teu Carrefour més pròxim. 

Per a escoltar música a tota hora

Tant per als esportistes com per a les persones que no solen fer exercici, aquests auriculars són perfectes per a portar la música allà on vagis. Es tracta dels auriculars sense fils NK INHEADPHONE, que no necessiten cap mena de cable perquè puguis gaudir del ritme de les teves cançons preferides i, així, no parar d'entrenar.

Contenen un estoig de càrrega i es connecta a través de Bluetooth. Aquests auriculars estan en promoció i tenen un preu de 12,90 euros (abans 19,90 euros) en la pàgina web de Carrefour (també pots mirar si estan disponibles al teu Carrefour més pròxim).