Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès

El nou producte de Mercadona que triomfa a les xarxes i que has de provar

Es pot trobar a un preu de 3,90 euros i ha fet les delícies dels amants dels dolços

Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès
El pastís de formatge és una de les novetats de Mercadona més apreciades pels clients. | Mercadona

Mercadona ha afegit fa poques setmanes un nou producte al seu variat catàleg de pastissos i postres. Es tracta d'un nou pastís de formatge, que complementa l'oferta d'aquest tipus de producte, que fins ara tenia com a referència el pastís de formatge i nabius que la cadena valenciana de supermercats ven amb un gran èxit des de fa molts anys.

Aquest nou pastís de formatge, que es pot trobar al 'Forn de Mercadona', és més petit que el citat anteriorment, oferint unes tres o quatre racions de producte. El seu preu és de 3,90 euros, més econòmic que el pastís de formatge i nabius, encara que també és més petit. En un primer moment es va posar a la venda als supermercats de la cadena a la Comunitat Valenciana, però ja ha fet el salt als establiments de la companyia a la resta d'Espanya, rebent una molt bona acollida per part dels clients.

En aquest sentit, alguns consumidors i consumidores que ja l'han tastat han donat el seu veredicte. I el resultat ha estat molt positiu. «Gràcies Mercadona per aquesta riquesa, pastís de formatge! Espectacular», «el pastís de formatge del Mercadona és el millor pastís de formatge que he menjat en la meva vida», «el nou pastís de formatge de Mercadona és menjar de déus» o «el pastís de formatge definitiu. El tens a Mercadona per quatre euros», són alguns dels comentaris que es poden llegir a les xarxes socials.

Un altre pastís que arrasa: el de pastanaga

A més del nou pastís de formatge, Mercadona fa anys que arrasa amb el seu popular pastís de pastanaga. En aquest sentit, els clients han deixat constància a bastament de l'èxit d'aquest producte a través de les xarxes socials.

«M'he menjat un tros de pastís de pastanaga de Mercadona i ara hauré d'acabar amb ell. Em veig obligat», «m'asseia i em menjava el pastís de pastanaga de Mercadona sencer d'una sentada. Quin perill», «em ve de gust pastís de pastanaga de Mercadona» o «el pastís de pastanaga del Mercadona cura tots els mals», són alguns dels tuits de consumidors i consumidores que es poden llegir a Twitter.