Starbucks tanca un local emblèmàtic al centre de Barcelona

La cadena es podria haver vist afectada per la baixada de turisme a la capital catalana

Imatge d'un local de Starbucks
La cadena es podria haver vist afectada per la baixada de turisme a la capital catalana | Catalunya Diari

La cadena d'hostaleria famosa arreu del món, Starbucks, sembla que va a la baixa a la capital catalana. La marca que va agafar molt de territori ja fa anys als carrers de Barcelona, a poc a poc sembla que perd importància. En els últims mesos ha anat tancant a poc a poc alguns dels seus locals menys importants, però ara ha estat el torn d'una de les seus més importants, en ple centre de Barcelona: al carrer Ferran. 

Segon local tancat a Barcelona durant el 2020

L'empresa nord-americana ha decidit tancar l'establiment situat al carrer Ferran de Barcelona, un dels locals més cèntrics que tenien a la ciutat. En canvi, i segons publica el mitjà digital 'Metropoli Abierta', seguiran apostant per la resta de locals que tenen establerts a la capital. 

De fet, no ha estat la primera cafeteria que ha tancat aquest any de la famosa cadena a Barcelona. A principis de l'any 2020, Starbucks va decidir tancar el local que tenia a Francesc Macià per obrir-ne un altre uns metres més enllà, en un establiment amb — suposadament — millors condicions: a Diagonal 640. 

Locals de Starbucks en els llocs més turístics de la capital

Starbucks té un total de 28 locals a Barcelona i a la seva àrea metropolitana. Aquests estan presents sobretot a les zones més turístiques, com són el cas del carrer Pelai, la Rambla, Via Laietana o la Ronda Sant Pere. Podria ser per la davallada del turisme que ha patit el país aquest estiu a causa de la pandèmia pel coronavirus que la direcció hauria decidit tancar el local del carrer Ferran. 

De fet, l'última botiga que va obrir des de zero la cadena nord-americana va ser l'any 2018 i es troba en un dels edificis més emblemàtics de la Rambla. Aquesta nova cafeteria té un total de 174 metres quadrats, amb sala interior i terrassa exterior. A més, el que més caracteritza aquest local són unes grans finestreres i una façana de pedra amb arcs i balcons.


Comentaris

envia el comentari