Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un local de Starbucks

Starbucks tanca un local emblèmàtic al centre de Barcelona

La cadena es podria haver vist afectada per la baixada de turisme a la capital catalana

Imatge d'un local de Starbucks
La cadena es podria haver vist afectada per la baixada de turisme a la capital catalana | Catalunya Diari

La cadena d'hostaleria famosa arreu del món, Starbucks, sembla que va a la baixa a la capital catalana. La marca que va agafar molt de territori ja fa anys als carrers de Barcelona, a poc a poc sembla que perd importància. En els últims mesos ha anat tancant a poc a poc alguns dels seus locals menys importants, però ara ha estat el torn d'una de les seus més importants, en ple centre de Barcelona: al carrer Ferran. 

Segon local tancat a Barcelona durant el 2020

L'empresa nord-americana ha decidit tancar l'establiment situat al carrer Ferran de Barcelona, un dels locals més cèntrics que tenien a la ciutat. En canvi, i segons publica el mitjà digital 'Metropoli Abierta', seguiran apostant per la resta de locals que tenen establerts a la capital. 

De fet, no ha estat la primera cafeteria que ha tancat aquest any de la famosa cadena a Barcelona. A principis de l'any 2020, Starbucks va decidir tancar el local que tenia a Francesc Macià per obrir-ne un altre uns metres més enllà, en un establiment amb — suposadament — millors condicions: a Diagonal 640. 

Locals de Starbucks en els llocs més turístics de la capital

Starbucks té un total de 28 locals a Barcelona i a la seva àrea metropolitana. Aquests estan presents sobretot a les zones més turístiques, com són el cas del carrer Pelai, la Rambla, Via Laietana o la Ronda Sant Pere. Podria ser per la davallada del turisme que ha patit el país aquest estiu a causa de la pandèmia pel coronavirus que la direcció hauria decidit tancar el local del carrer Ferran. 

De fet, l'última botiga que va obrir des de zero la cadena nord-americana va ser l'any 2018 i es troba en un dels edificis més emblemàtics de la Rambla. Aquesta nova cafeteria té un total de 174 metres quadrats, amb sala interior i terrassa exterior. A més, el que més caracteritza aquest local són unes grans finestreres i una façana de pedra amb arcs i balcons.