La novetat de Mercadona que arrasa i és perfecta per la tornada a l'escola

El producte facilitarà que els nens i nenes es rentin les mans

Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès
La companyia valenciana ha tret un producte que triomfa entre els més petits   | Mercadona

Mercadona torna a posar-ho fàcil amb els seus nous sabons de mans que els encantaran als més petits. Com sempre diem, la companyia valenciana ha aconseguit ser un dels supermercats més estimats per la població espanyola, i aquest nou producte no fa més que corroborar-lo.

Amb la pandèmia, hem adoptat costums que mai haguéssim imaginat. Els temps canvien i la situació ha fet que els nostres hàbits i costums també ho facin. Una pràctica molt important per a frenar la transmissió del coronavirus és rentar-se sovint les mans, una cosa que les autoritats sanitàries porten advertint des que va començar la pandèmia.

Si bé és cert que sempre hem tingut en compte l'important que és mantenir la higiene, sobretot a les mans, ara hem hagut de reforçar aquest hàbit, fent que tant el sabó com el gel hidroalcohòlic s'hagin convertit en els nostres companys de viatge inseparables. En adults, és important mantenir consciència que mantenir les mans netes és una cosa essencial, però… Què passa amb els nens i nenes?

El sabó de mans ideal per a nens i nenes

Aquesta també és una situació difícil d'entendre per als més petits de la casa, i més ara amb la tornada a l’escola. Hi ha molts i moltes que es resisteixen a estar constantment rentant-se les mans, i Mercadona té la solució perquè aquesta pràctica sigui molt més fàcil per a ells.

La companyia ha llançat uns nous sabons amb olors i colors d'allò més atraients per als nens i nenes de la casa. Té dues olors i envasos diferents: de llaminadura i de cola.

Aquestes olors dolces es guanyen el cor dels nens perquè els recorden a això que tant els agrada. L'envàs també és molt atraient, ja que té dibuixos adorables en forma de llaminadura i de cua, amb colors roses i marrons. Sens dubte, cridarà l'atenció dels nens i nenes.

A més, aquests sabons són perfectes per a portar a tot arreu, ja que tenen un format de 100 ml. Els més petits de la casa podran portar aquests sabons al col·legi. Té un preu de 0,90 euros i estem segurs que serà un èxit en vendes.

Òbviament, aquest article no és exclusiu per a nens i nenes: els adults també poden fer-se amb ell i transportar-ho allà on vagin, per si no volen utilitzar el sabó de llocs públics o del treball. Diverses persones han publicat, a través de Twitter, que els encanta aquest producte Deliplus... I no ens estranya. I tu, l’has provat ja?


Comentaris

envia el comentari