Mercadona posa a la venda un dolç especial i vola literalment de les estanteries

Desenes d'usuaris a les xarxes han felicitat la companyia valenciana per aquest nou producte

Façana d'un supermercat Mercadona
Mercadona ha conquistat els seus clients amb el seu últim producte | Cedida

Mercadona sorprèn amb un nou producte que enamorarà els amants del cacau i de l'estil de vida saludable. La companyia valenciana sap com guanyar-se el cor (i l'estómac) dels seus consumidors i consumidores gràcies a un sistema de coinnovació que utilitzen.

Amb aquest sistema, coneixen les necessitats i els desitjos dels clients, i aconsegueixen llançar productes que cullen un èxit absolut. Aquest és el cas d'aquest nou producte del qual us venim a parlar: la tauleta 99% Cacau d'Hacendado. 

Mercadona ha posat a la venda aquest producte tant en supermercats físics com ‘online’, i ha aconseguit aconseguir una xifra de 8.000 unitats diàries venudes. Aquest producte s'embeni en tota la cadena des de l'estiu de 2020.

Com dèiem, Mercadona ha desenvolupat aquest producte en col·laboració amb els ‘caps’ (és a dir, els clients) en els centres de coinnovació de Mercadona. Segons ha explicat la companyia valenciana en una nota de premsa, aquesta tauleta 99% cacau ha nascut de les preferències dels clients, arribant a aconseguir que els ingredients que s'utilitzen són, únicament, pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau, sense sucres ni edulcorants afegits. Ideal per a aquelles persones més ‘fit’!

El Proveïdor Totaler que ha elaborat aquest producte és l'empresa Imperial Producos Alimentessis, i s'elabora en format de 100 grams en el centre que la companyia té en Azurara de Vila do Conde (Portugal). 

Furor en xarxes

Molts clients demanaven, des de fa temps, l'arribada d'una xocolata 99% cacau en Mercadona en totes les botigues de la cadena. Aquest producte ha tingut un molt bon acolliment, alguna cosa que s'ha vist reflectit en les xarxes socials. 

«Xocolata 99% de Mercadona. Prova i encertat, aquest toc de l'amargor però la dolçor de la xocolata», «Mercadona, la xocolata 99% l'heu clavat» o «En Mercadona han portat xocolata 99%, un altre èxit per a aquest 2020» són alguns dels tuits que es poden llegir.

A més d'aquests tuits, alguns comptes d'Instagram dedicades al menjar i a les dietes saludables han recomanat aquesta tauleta 99% cacau. Un exemple clar és el del nutricionista Jesús Baraza, que es pot trobar sota el nom ‘@elnutricionisto’. 

«Per descomptat és una xocolata saludable, però cal tenir el paladar molt entrenat perquè no ens sembli massa amarg si el prenem sol. Què tal utilitzar-ho en receptes dolces com els xips de plàtan?» es pot llegir en la publicació.

En aquest ‘post’ també podem llegir alguns comentaris que parlen sobre la xocolata 99% cacau de Mercadona: «És el meu vici matutí, res més despertar, al costat d'un bon cafè. M'encanta l'amarg i assaborir la xocolata sense sucre pel mig. Abans era incapaç, però em ‘vaig obligar’ al fet que m'agradés cada dia menjant una miqueta fins que em vaig acostumar i ara em fluixeja» comenta una usuària.


Comentaris

envia el comentari