Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana d'un supermercat Mercadona

El popular producte de Mercadona que ja no veuràs a les seves prestatgeries (però hi ha una alternativa)

Ho ha confirmat la companyia a través de les xarxes socials, després de rebre diverses consultes dels clients

Façana d'un supermercat Mercadona
Mercadona ha deixat els clients sense el gel de dutxa amb olor de vainilla, tot i que els ofereix una alternativa. | Cedida

Mercadona ha retirat de les prestatgeries un dels seus productes més populars. Concretament, el gel Deliplus amb olor de vainilla. La notícia l'ha confirmat a través de les xarxes socials la mateixa companyia, després de rebre diverses consultes de clients que havien trobat a faltar el producte. Però no tot són males notícies, ja que l'empresa ofereix una alternativa a aquest gel.

«Hola, Mercadona. No trobo el gel de dutxa de vainilla en les vostres prestatgeries. És una cosa temporal? Seria una pena que fos definitiu, ja que m'encanta la seva olor», «hola, Mercadona, necessito una resposta convincent sobre per què no hi ha gel de vainilla als lineals» o «Mercadona ha descatalogat el gel de vainilla i realment estic súper trista de no poder tornar a dutxar-me amb un producte que em vull menjar», han estat alguns dels comentaris que els consumidors han dirigit a la cadena de supermercats valenciana.

Davant aquestes demandes, Mercadona respon el mateix: «Lamentem comunicar-te que ja no disposem d'aquest producte als nostres establiments». Tot i això, la companyia valenciana ofereix als clients una alternativa que té molt bona pinta.

L'alternativa que ofereix Mercadona: el gel de bany amb llet i mel

Davant les demandes dels clients i clientes, Mercadona ha contestat que existeix una alternativa al gel de vainilla que ja no es troba a les prestatgeries dels seus supermercats. Concretament és el gel Llet & Mel, un producte de la marca Deliplus que està fet amb mel 100% natural i amb extracte de llet d'ametlles.

Més enllà d'aquest gel amb olor de llet i mel, Mercadona disposa d'un ampli catàleg en gels, perquè triïs el que més s'adapti a les teves necessitats. Quin és el teu preferit?