Imatge del logo de Mercadona.

Les cremes de Mercadona que valen menys de 5 euros i triomfen entre les 'influencers'

Ningú no es pot resistir a aquestes barates i efectives cremes de Mercadona

No importa l'època de l'any, voler cuidar la pell facial sempre és important. El problema és que, en comptades ocasions, escollir una crema efectiva pot ser una tasca molt laboriosa.

Tenir un ventall tan ampli de possibilitats pot ser perjudicial, mai no sabem quina serà la millor per a nosaltres i podem tendir a rendir-nos. Un fet que es tradueix en no decantar-nos per cap i continuar sense tenir cura de la nostra pell. Tanmateix, Mercadona podria ser la solució als nostres maldecaps.

Les cremes 'must-have' al teu necesser de Mercadona

Gràcies als productes de la secció de Perfumeria, a Mercadona podem trobar cremes molt interessants per cuidar el cutis. Només n'hem de saber una mica més per escollir la més adequada per al nostre tipus de pell. Per això, presta atenció a les dues joies de la corona, ja que podrien ser la crema que tant anheles.

1. Facial Clean d'Argila Blanca

Si vols reduir el temps que li dediques a la teva skin care routine, aquesta opció és la més còmoda sens dubte. La Facial Clean d'Argila Blanca és una crema 3 en 1 perquè actua com si fos un netejador, exfoliant i mascareta facial.

El poder d'aquesta mascareta facial se centra en el seu ingredient principal: l'argila blanca, també coneguda com a caolí. Encara que darrerament vegem més productes amb argila com a base, la veritat és que poca gent coneix realment quins beneficis exerceix sobre la pell.

Foto crema Facial Clean
Facial Clean (Mercadona) | ESPAÑA Diario

Gràcies a la seva presència, la crema permet exfoliar la pell i eliminar les pells mortes mentre controla la producció excessiva de seu. A més, el contingut en oli de llavor de raïm actua beneficiosament per frenar l'aparició d'ulleres i cicatrius.

Perquè sigui efectiva i notis ràpidament els seus efectes sobre la pell, te l'hauràs d'aplicar un parell de cops per setmana. La forma és molt senzilla, ja que gràcies a la seva textura s'expandeix fàcilment per tot el contorn del rostre. En funcionar perfectament com a crema o mascareta facial, pots retirar la Facial Clean d'Argila Blanca amb abundant aigua al moment o transcorreguts 20 minuts.

A més, no només destaca per la seva efectivitat, sinó pel seu baix cost. Podràs fer-te amb ella per tan sols 3,5 € la unitat, un preu molt atractiu tenint en compte que adquireixes una crema amb efecte 3x1.

2. Crema Esferas Vit-E

Encara que aquesta no sigui tan coneguda perquè és una de les darreres novetats de Mercadona, la veritat és que ja està guanyant nombrosos adeptes. La Crema Esferes Vit-E és una alternativa molt pràctica per a aquells que vulguin gaudir d´una crema hidratant i que sigui apta per a totes les pells.

A diferència de l'anterior, aquesta crema és corporal, per la qual cosa podràs hidratar i cuidar tota la teva pell amb ella. Una gran quantitat d'usuaris li ha dedicat ressenyes positives a les xarxes, ja que, pel que sembla, és molt completa i, a més, conté una aroma a cítrics d'allò més agradable.

Com el seu nom indica, conté esferes de vitamina E, un ingredient essencial que funciona com a antioxidant i protegeix les cèl·lules de la pell. Addicionalment, facilita la hidratació i les marques causades pels raigs UVA. Entre els seus ingredients més cridaners trobem, també, l'àcid hialurònic. Aquest component permet que la crema sigui efectiva per disminuir la presència d'arrugues i marques causades pel pas del temps. Així mateix, actua favorablement per mantenir la hidratació de la pell.

Foto crema Esferas Vit-E
Esferas Vit-E (Mercadona) | ESPAÑA Diario

La seva aplicació no vol cap esforç, ja que podràs aplicar-la quan més et vingui de gust. Com que és una crema molt lleugera, no la notaràs gens pesada i podràs aplicar-te-la en qualsevol moment del dia. Per menys de 3 € podràs incorporar-la al teu necesser.

Així que si estàs buscant una crema, però no saps per quina decantar-te, segurament trobaràs la millor opció entre els passadissos de Mercadona. L'èxit el tens assegurat, almenys amb la Facial Clean d'Argila Blanca i la Crema Esferas Vit-E.