Cristina Pedroche i Puma dissenyen unes noves esportives

La model, que és imatge de la marca, ha creat les seves pròpies vambes d'estil ‘ugly sneaker’
Cristina Pedroche ha anunciat el llançament de les seves pròpies vambes Puma | PUMA

 

És evident que l’àmbit de la moda i de les ‘celebrities’ són complementaris, ja que les famoses sovint són les primeres a lluir les últimes tendències, a més d’assistir a les desfilades i aparèixer a les portades de revistes. Entre les ‘influencers’ internacionals també en trobem del nostre país, i moltes d’elles creen la seva pròpia marca.

 

Cristina Pedroche no s’ha quedat enrere i ha fet pública al seu perfil d’Instagram la col·laboració que ha dut a terme amb Puma per dissenyar les seves pròpies esportives.

 

 

Cristina Pedroche anuncia el llançament de les seves vambes

 

 

És sabut que a la model l'apassiona l’esport i la moda, i és per aquest motiu que el llançament de les noves esportives amb la marca Puma no és quelcom inusitat. Tot i això, els seus seguidors s’han mostrat molt sorpresos amb la notícia, ja que Pedroche no havia comentat res fins ara.

 

La col·laboradora de ‘Zapeando’ compartia les següents paraules: «Estic molt feliç. Per fi us puc explicar que aquest dijous surten a la venda les meves sabatilles. #LasPumadelaPedroche. Moriré d’il·lusió en veure-us amb elles».

 

 

Un disseny únic

El nou disseny, que rep el nom de ‘Las Puma de la Pedroche’, es caracteritzen per un estil que està arrasant aquesta temporada, l'‘ugly sneaker’. A més a més, la model ha volgut personalitzar-les amb colors pastel, reinventant així el disseny de les Puma Nova Mesh.

 

Imatge de les esportives Puma Nova Mesh de Cristina Pedroche | PUMA

 

En ser una de les ‘influencers’ amb més pes del nostre país, fruit del llançament de les seves vambes a Instagram, la xarxa social s’ha vist inundada de publicacions de les seguidores que volen presumir de tenir abans que ningú les seves Puma de la Pedroche.  

 

'Influencers' entusiasmades amb la novetat

Moltes ‘influencers’ estan entusiasmades amb aquesta nova promoció de la model, i algunes d’elles com Paula Echevarría, Jessica Goicochea o Laura Matamoros s’han afanyat a comprar les seves vambes de la Pedroche, les quals poden adquirir-se a un preu de 90 euros.

 

 

 

Més notícies de la categoria Moda i consum