Infusió de gingebre

Mercadona triomfa amb una infusió de gingebre amb múltiples beneficis

Ajuda a combatre els marejos o vòmits i a millorar els processos gripals

Mercadona no només està a l'última moda en aliments sense gluten o en aperitius salats saludables. Ara es llença també a la piscina amb un producte estrella que, des que va sortir al mercat, no deixa de triomfar i d'esgotar-se d'entre els prestatges de totes les seves botigues: la infusió de gingebre.  El gingebre és l'arrel d'una planta que pot arribar a mesurar fins a 90 centímetres d'altura i que és molt apreciada pel seu aroma i sabor picant, tal com explica 'La Coctelera'.

El gingebre de millor qualitat es produeix en l'actualitat a l'Índia, Austràlia i Jamaica. A més a més de les seves característiques organolèptiques, també hi destaquen les nutricionals. Alguns dels aspectes més destacats del gingebre és el de ser un espectacular remei natural contra els marejos, vòmits i nàusees. Per tant, com més pura sigui la infusió, més beneficis per a la nostra salut podrem obtenir.

Infusió de gingebre de Mercadona
Mercadona ven una infusió de 100% gingebre natural | Mercadona

 

Una infusió de 100% gingebre natural

En aquest sentit, cal destacar que la infusió que podem trobar a Mercadona només compte entre els seus ingredients amb 100% gingebre natural, fet que la converteix en gairebé una medicina natural. Entre altres de les propietats d'aquesta arrel, destaca la seva capacitat per accelerar el metabolisme. És per aquest motiu que moltes persones també decideixen introduir-lo en la seva dieta per tal de baixar de pes. Això sí, per tal que sigui efectiva hem de seguir igualment un estil de vida saludable basat en una dieta sana i en una realització d'esport físic diari.

Tot i aquestes característiques del gingebre, hi ha persones que simplement el consumeixen perquè els hi agrada el seu fort sabor picant. Sens dubte, es presenta també com un aliat per a processos gripals, ja que ajuda a reduir els símptomes de les malalties respiratòries. Les infusions de 100% gingebre natural de Mercadona es poden obtenir en capses de vint unitats per només 1,30 euros.

  • També et pot interessar: ‘MixBeans’, el nou aperitiu salat d'edamame i soja que arriba a Mercadona

 

Una forma fàcil i ràpida de cuidar la nostra salut

Hi ha moltes formes de consumir aquesta arrel, de fet, es pot comprar sencera i ser nosaltres mateixos els qui la ratllem i introduïm en infusions, salses o sopes reconfortants de ple hivern.  No obstant això, les infusions de Mercadona es poden convertir en un recurs ideal per quan volen que els seus efectes siguin ràpids i aconseguir-ho de manera fàcil.

Infusió de gingebre
La infusió de gingebre ajuda a evitar marejos i vòmits | La Coctelera

 

  • També et pot interessar: Acord de col·laboració entre Mercadona i l’Associació Celíacs de Catalunya