Imatge de la botiga de Decathlon Tarragona a Les Gavarres

Retiren per un greu defecte un popular producte de Decathlon

La companyia francesa emet una alerta sobre un dissipador de via ferrata per fer escalada

Decathlon ha alertat a través d'un avís a la seva pàgina web d'un problema de fabricació en el dissipador de via ferrata Simond Vitalink, venuts entre el 20 de juny i el 2 de novembre de 2020. En aquest sentit, el gallet del mosquetó pot fallar i quedar obert. En aquest sentit, l'empresa francesa explica en un comunicat que «el dissipador de via ferrata no garanteix plenament la seva funció de seguretat», motiu pel qual recomana als clients que hagin adquirit aquest producte deixin d'utilitzar-lo immediatament i es personin en alguna de les botigues de la multinacional per tal de procedir a la seva devolució i reemborsament.

La companyia francesa ja va donar l'avís el passat mes de novembre, però aquest dimecres FACUA es feia ressò de nou de l'alerta. La referència de la corretja defectuosa, segons explica Decathlon, és 2717143 / 8544069. Així mateix, l'empresa també posa a disposició dels clients un telèfon gratuït (900 100 903) per aclarir dubtes.

Activitats en el Dia Mundial del Medi Ambient

D'altra banda, Decathlon durà a terme diverses activitats de conscienciació i neteja en espais de la província de Barcelona durant la setmana en què se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, el 6 de juny. Els espais on es faran seran la platja de Terramar de Sitges; la platja de Badalona; la platja del Prat de Llobregat; el bosc de Ca Déu de Sabadell; l'espai rural Gallecs de Mollet; la platja Llarga de Tarragona, Vic o Girona, entre altres, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Aquesta iniciativa de la companyia francesa inclou més d'un centenar d'activitats que es realitzaran en diferents espais naturals de la geografia espanyola.