Exterior d'un supermercat de Lidl

Lidl té les sandàlies que seran tendència a l'estiu i costen 3,99 euros

La famosa cadena de supermercats té el calçat que està de moda des de fa anys i que tornarà a arrasar aquest estiu

Sí, les sandàlies més lletges del món tornen a estar de moda. A la pàgina web de Lidl ja estan disponibles les sandàlies estil Crocs que ho peten cada estiu. Estan disponibles a partir d'avui, 3 de juny, a les botigues físiques. I el preu és imbatible!

Aquest tipus de calçat fa dècades que és tendència. No per això perd força, sinó que cada estiu es consolida com el favorit. Encara que són bastant lletges, aquestes sandàlies són increïblement còmodes, i això les fa guanyadores. Ens recorden el calçat del personal sanitari, però tot així i triomfen. Els que les han provat no en volen unes altres, així que per alguna cosa deu ser. Per això, la cadena alemanya ha decidit incloure-les al catàleg d'estiu.

El calçat més còmode i de moda que pots portar aquest estiu

Com dèiem, Lidl ven unes sandàlies planes de l'estil de les famoses Crocs.  El disseny és pràcticament el mateix, però el preu és molt millor. N'hi ha per a home i per a dona i en diferents models. A més, han volgut jugar amb el nom i les han anomenat Clogs (molt semblant a Crocs). 

Són «ideals per a activitats de temps lliure i jardineria», segons consta a la web de la companyia. Les Clogs per a home tenen un disseny amb taló elevat i corretja posterior abatible, que dona més subjecció. També tenen una plantilla anatòmica preformada, que aporta més comoditat. Estan disponibles en talles de la 40/41 a la 44/45 i només valen 3,99 euros.

Lidl té les sandàlies que seran tendència a l'estiu i costen 3,99 euros
Sandàlies Clogs de Lidl per a home | LIDL

Tenen una sola molt lleugera i, a més, estan fabricades amb material de phylon rentable i de fàcil manteniment. Totes aquestes característiques fan d'aquestes sandàlies les favorites de l'estiu. Els nois poden triar si les volen de color blau marí, verd caqui o gris amb un estampat de fulles negre. Bé, els nois i les noies amb peus grans. En qüestió de gustos, no hi ha gènere.

El model per a dona té les mateixes característiques. Això sí, el trobem en colors més estiuencs. Les talles disponibles van de la 36/37 a la 40/41 i el preu el mateix: només 3,99 euros.

Lidl té les sandàlies que seran tendència a l'estiu i costen 3,99 euros
Sandàlies Clogs de Lidl per a dona | LIDL

Les Clogs per a dona tenen un estampat molt colorit sobre fons rosa, blanc o blau. Si l'estampat és bonic o no, ja és una altra qüestió. El que sí que és cert és que almenys són diferents. De tota manera, per aquest preu tampoc podem demanar gran cosa.

I és que les mundialment conegudes Crocs van ser ideades com a sandàlies per a fer servir en balnearis. Això va ser gràcies a la inspiració de tres amics nord-americans que van partir dels esclops ortopèdics per a emprendre el negoci. Aquests emprenedors van trobar el material perfecte per a l'invent: la cèl·lula de Croslite, que no és ni plàstic ni goma i té les propietats perfectes per al que buscaven. És un material antimicrobià, elimina les olors, impedeix el desenvolupament de bacteris i fongs i a més no és tòxic.

Les característiques del material i el disseny còmode i ortopèdic de les Crocs van fer que triomfessin, i no només als balnearis. Metges, cirurgians, perruquers i cuiners, entre altres professionals, van començar a utilitzar aquest calçat per a treballar, ja que els anava de meravella per a estar moltes hores de peu. Actualment, aquestes sandàlies s'han estès a tota la població, inclús persones famoses.  I ara, gràcies a Lidl, tu també les pots tenir per menys diners.