Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una botiga Decathlon i altres persones posant amb una dessuadora de la mateixa marca en diversos colors

No me la trec des que la vaig comprar: la dessuadora més còmoda i barata de Decathlon

Decathlon compta al seu catàleg amb la peça de la col·lecció Essentials de la marca Domyos per acompanyar-te en les teves activitats esportives

Si la motxilla pot ser una tendència de les dones més fatxendes, les dessuadores poden ser igual d'elegants que una americana. El temps i la moda han aconseguit demostrar-ho en nombroses ocasions. A més que moltes dones estan optant per la comoditat a les peces.

Decathlon compta al seu catàleg amb nombroses peces de roba còmodes alhora que elegants. Bàsics imprescindibles d'armari que voldràs tant per fer activitats esportives com per sortir al carrer. Una prova d'això és la nova dessuadora fitness amb caputxa de la marca Domyos.

Un must have que compta amb grans característiques i que no et voldràs treure de sobre. Aquesta temporada afegeix a la teva col·lecció aquest bàsic de Decathlon i crea els outfits més còmodes.

Tan elegant com una bona blazer

Amb el pas del temps s'ha demostrat que peces tan bàsiques com les dessuadores poden ser elegants. A més de ser peces molt pràctiques, que et salvaran de més de problemes. Això, sense esmentar que ofereixen una gran versatilitat a l'hora de vestir i que són molt fàcils de combinar amb qualsevol altre tèxtil.

Plànol general de la dessuadora fitness de Decathlon
Converteix la teva dessuadora en elegant | catalunyadiari.com

Amb texans, abrics de drap, camises, jerseis, amb qualsevol peça de roba. Aquesta temporada renova el teu vell tèxtil o fes-te un caprici. Corre per aquesta part de dalt que he fitxat de Decathlon.

Decathlon sorprèn amb aquesta peça

Deixem de banda associar una dessuadora amb la manca d'anar ben vestida. Amb el pas dels anys, moltes grans firmes han demostrat que poden ser tan bons dissenys com una americana o un jersei. Només cal combinar-les de manera adequada per aconseguir aquest toc de sofisticació.

primer pla de la dessuadora fitness de Decathlon
Dessuadora còmoda i moderna de Decathlon | catalunyadiari.com

Tot i que en molts casos, volem donar-les la finalitat de servir-nos per anar a entrenar. Sigui com sigui, han esdevingut un bàsic d'armari. Per això, he volgut fitxar algun model a Decathlon.

La firma ha posat a la venda una dessuadora de la col·lecció Essentials que t'acompanya abans, durant i després de l'esport. Amb llibertat de moviment gràcies al seu teixit i tall, amb caputxa folrada, butxaca cangur, disseny elegant, teixit de 350 g/m² i coll reforçat. A més és atemporal i està dissenyada perquè la gaudeixis durant un gran temps.

primer pla de la dessuadora fitness de Decathlon
Amb butxaca cangur i disseny elegant | catalunyadiari.com

Disponible en diversos colors a la pàgina web de Decathlon i a la botiga

Si a tu també t'ha conquistat aquest model de Decathlon, deixa'm dir-te on el pots trobar. Actualment, la peça està a la venda tant de manera física com en línia. Per això podràs triar la manera de com adquirir-la.

Imatge de fons d'una botiga Decathlon i més imatges en primer pla de models posant amb una dessuadora de Decathlon en diversos colors: blanc, sípia, blau i gris
Hi ha diversos colors d'aquest model, amb preus diferents | Decathlon, Europa Press

Disponible en diversos colors a Decathlon: gris, marró avellana, sípia, blanc trencat i verd blavós. Trobaràs aquest article a la venda a diverses talles que varien des de la XS fins a la 3 XL. El preu actual és de 14,99 € en color marró, encara que alguns colors estan una mica més cars, es venen per 19,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.