YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El producte que acaba de millorar Decathlon i vola de les botigues

Si estàs pensant en passar uns dies a la platja, necessites aquest article

Fotografia d'un exterior de Decathlon a Sagunt (València)
Decathlon triomfa amb un dels seus articles | Istock

Decathlon va triomfar amb la màscara de 'snorkel' que va posar a la venda fa un temps. La màscara de busseig va revolucionar la vida dels amants del món marí, ja que podien gaudir de la fauna marina de forma més fàcil sense la necessitat de carregar una ampolla d'oxigen ni la d'haver d'utilitzar ulleres incòmodes. Ara, la companyia ha anat més enllà i ha millorat el seu popular producte.

La màscara integra un mètode per poder respirar sota de l'aigua amb una visiócompleta i sense problemes i, a més, es va fer popular durant la crisisanitària causada pel coronavirus perquè modificant-les van poder complir la funció dels respiradors i ajudar aquells pacients que tenien problemes per a poder respirar.

La nova i millorada versió ha convertit aquesta màscara en una versió més 'top'. La segona generació d'aquesta màscara de 'snorkel' és l'Easybreath 500 i «ofereix una millor experiència a l'hora de veure i respirar dins i fora de l'aigua». «Gràcies a la visió panoràmica i a la possibilitat de respirar pel nas i per la boca, l'observació de l'univers subaquàtic és encara més accessible amb la màscara de snorkel Easybreath 500».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I perquè amb la #EasyBreath de #Subea, veuràs i respiraràs a l'aigua igual que a la superfície.

Una publicació compartida de Decathlon Espanya (@decathlones) el

Aquesta segona edició de la màscara compta amb una visió de 180 graus i un sistema antibaf perquè no tinguis cap inconvenient a l'hora de practicar aquest esport. A més, posseeix una corretja extensible i regulable perquè s'adapti a tota mena de persones. La nova màscara redueix un 20% l'esforç inspiratori i compta amb la tecnologia 'dry-top-release', que impedeix que penetri l'aigua.

Adaptables a gent amb miopia

Decathlon té la solució per aquelles persones que utilitzin ulleres o lents de contacte. Aquest model permet comprar vidres independents per a la miopia tot triant una graduació entre 0 i 6. Així, només s'han d'enganxar aquests vidres a l'interior de la màscara de Decathlon, on es crea una doble pantalla i tot seguit podràs gaudir de la fauna marina al 100%.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest estiu no és on vagis, és el que vagis a fer-hi

Una publicació compartida de Decathlon Espanya (@decathlones) el

La segona generació d'Easybreath 500 té un preu de 24,99 euros a la pàgina de Decathlon, i alguns dels seus models ja estan esgotats. Els vidres especials graduables per aquelles persones que tenen miopia, tenen un preu de 4,99 euros cadascun.


Comentaris

envia el comentari